enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Valorant aim nasıl geliştirilir?

Valorant dünyasına hoş geldiniz , burada ateş etmeyi öğrenmeniz ve çok sayıda skor elde etmek için çeşitli becerileri kendi avantajınıza kullanmanız gerekiyor. Oyunda yeniyseniz, Valorant’ın gerçekliği size acemi olmanıza izin verilmediğini hissettirecek.

Valorant aim nasıl geliştirilir?
16 Mart 2023 14:15 | Son Güncellenme: 16 Mart 2023 14:23
A+
A-

  Valorant, bugün piyasadaki en rekabetçi taktiksel nişancı oyunlarından biridir . 2020’de piyasaya sürülen oyunun popülaritesi son zamanlarda fırladı. Bu kadar kısa bir süre içinde oyun, özel bir hayran kitlesi ve aktif bir rekabet ortamı kazanmayı başardı.

Oyuncuların Valorant’ta kendilerini geliştirmelerinin birçok yolu vardır . Oyuncuların oyunda iyi olmak için nişan alma alıştırmalarından yetenek dizilişlerine kadar dikkate alması gereken birkaç husus vardır.

FPS oyunlarının her zaman büyük bir topluluğu olmuştur ve Valorant da öyledir. Ancak bir oyuncuyu Valorant’ta tam olarak iyi yapan şey nedir ve topluluk içinde neden bu kadar çok beceri eşitsizliği vardır? Sebeplerden biri nişan alma yeteneğidir.

Valorant’ta sahip olunması gereken en önemli becerilerden biri düzgün nişan alma yeteneğidir. Bazı insanlar doğal olarak iyi nişan almaya ve ham mekaniklere sahiptir, ancak alıştırmanın doğal yeteneği yendiğini unutmayın.

İşte Valorant’ta daha iyi nişan almak için birkaç ipucu…

Valorant Nişan Alma İpuçları

Tutarlılık

Valorant’ta geliştirilmesi gereken en önemli alışkanlıklardan biri tutarlılıktır. sadece uygulamanızla değil, ayarlarınızla da. crosshair, çözünürlük veya fare hassasiyeti gibi ayarlarınızı sürekli değiştirmek yalnızca Valorant’taki performansınızı engeller.

Mükemmel crosshair veya mükemmel hassasiyet olmadığını unutmayın; her şey sürekli uygulamaya bağlıdır. Bu nedenle, ayarlara daha az odaklanın ve oyunda pratik yapmak için daha fazla zaman harcayın.

Günde en az birkaç oyun için zaman ayırın; tutarsız bir rutin, oyunda gelişme yeteneğinizi de engelleyebilir.

Valorant aim nasıl geliştirilir?

Death match antremanı

Valorant, yalnızca nişan alma potansiyelinizi geliştirmek için bir ölüm maçı moduna sahiptir.

Bir ölüm maçı kazanıp kazanmamanız önemli değil; önemli olan oyunda kendini geliştirip geliştirmediğin. Bir ölüm maçında öldürmek için oynamayın; bunun yerine mekaniğinizi geliştirmek için oynayın.
Ölüm Maçı, nişangah yerleştirme alıştırması yapmak için en iyi modudur.

Crosshair düzenlemesi

Valorant’ta crosshair yerleştirme, nişan almada daha iyi olmanın en iyi yoludur. crosshairınızı her zaman baş seviyesinde tutma alışkanlığı, gelişmenize büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Crosshair yerleştirme, Valorant’ta ham mekaniklere sahip olmaktan daha önemlidir; crosshair yerleştirme becerisinde ustalaştığınızda, Valorant’ta nişan almanın ne kadar kolay olduğunu anlayacaksınız.

Valorant’ın nişan almak için çok fazla beceriye ihtiyacı yok. Valorant’ta nişan almanın en iyi yolu crosshairi baş hizasındayken açıları tutmaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.