enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

TURKCELL SÜPER KUPA İPTAL OLDU

Kastamonu Haber olarak önceki yazılarımızda mevcut Türkiye Futbol Federasyonu yüzünden kurduğumuz cümleyi bugün bir kez daha kurmak zorunda kaldık: Gün geçmiyor ki Türk futbolunda saçma olaylar yaşanmasın. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması beklenen Süper Kupa finali iptal oldu. Daha doğrusu iki kulübümüz ve yöneticileri onurlu bir şekilde sahaya çıkmadı. Neden mi onurlu diyoruz? İşte detaylar…

TURKCELL SÜPER KUPA İPTAL OLDU
29 Aralık 2023 21:28 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2023 21:40
A+
A-

Ulu Önderimiz Atatürk’ün Sözleri ve Silüeti Bile Suudilere Ağır Geldi

Maç öncesinde, Suudi yetkililerden beklenmeyen bir talep geldi. Riyad’da gerçekleşmesi planlanan maça saatler kala, Atatürk konusunda bir anlaşmazlık ortaya çıktı. Fenerbahçe ve Galatasaray ekipleri, sahaya Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ve “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözlerinin bulunduğu pankartlarla çıkmak istediler.

Ancak, Suudi yetkililer, siyasi mesaj kaygısı nedeniyle bu talebi reddetti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yaşanan anlaşmazlığın ardından bir toplantı düzenleme kararı aldılar.

Olayların hemen ardından, iki takım oyuncuları maçın oynanacağı stada gitmek üzere kaldıkları otelden ayrılmışlardı. Ancak, alınan karar doğrultusunda Fenerbahçe ve Galatasaray futbolcuları, maç için sahaya çıkmama görüşünde birlik oldu.

MAÇIN OYNANMAYACAĞI TEBLİĞ EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, her iki takım oyuncularına maçın oynanmayacağı kararı tebliğ edildi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.