enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Taşköprü Kaymakamlığından Tartışmalarla İlgili Açıklama

Geçtiğimiz aylarda Taşköprü kamu kurumlarının işbirliği ile Koru Kayası, Sarayoluğu Yaylası, Subatan Mağarası ve Kesecik yaylasını içine alan bölgenin doğa turizmine kazandırılması için çalışmalar başlatılmış ve bu amaçla Kaymakamlığımızın davetiyle bölgede İstanbul Doğa Derneği 4 günlük bir kamp gerçekleştirmiştir.

Taşköprü Kaymakamlığından Tartışmalarla İlgili Açıklama
10 Temmuz 2021 15:38
A+
A-

Kamp programından 1 hafta sonra Vedat İKİZOĞLU tarafından yapılan, habercilik saikleri dışında ve Taşköprü’de başlatılan çalışmayı karalamak maksatlı, tamamen yalan olan “kamp yaptıkları alanı çöplüğe çevirdiler” başlıklı haber ulusal medyada yer almıştır. Bu haber mahkeme kararı ile gerçekle bir bağı bulunmaması nedeniyle kaldırtılmıştır. 09.07.2021 cuma günü yapılan hasat programında Kaymakam Çağlar Partal tarafından bugün de hasat yapılan tarlayı çöplüğe çevirdiler haberi bekliyoruz cümlesi dışında herhangi bir hakaret, küfür, tehdit iması olarak anlaşılabilecek hiçbir söz söylenmemiştir. Ayrıca program esnasında Vedat İKİZOĞLU tarafından edilen “seni kaymakam yapanın… “sözleri alandakiler ve o esnada canlı yayın yapan bir sosyal medya hesabının yayınında da duyulmuştur. Bu sözlere duyulmasına rağmen programın kesintiye uğramaması için herhangi bir cevap verilmemiştir. Basın özgürdür ancak gerçeklere bağlı olma zorunluluğu vardır, basının gücü farklı operasyonel amaçlarla kullanılmamalıdır.

PEKİ KASTAMONU GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULUNUN AÇIKLAMASI NEYDİ?

9 Temmuz 2021 Cuma günü sabah saatlerinde Taşköprü ilçemizde gerçekleşen sarımsak hasat programını takip etmek üzere bölgede bulunan bir meslektaşımıza yönelik Taşköprü Kaymakam Vekili Sayın Çağlar Partal’ın endişe verici tavrı açıkçası bizleri üzmüştür. Bilinmelidir ki bu tavır sadece görevini yapmak üzere Taşköprü’de bulunan meslektaşımıza değil, hepimizedir. Sayın Kaymakam Çağlar Partal’ın, çok sayıda insanın bulunduğu bir ortamda meslektaşımıza yönelik sarf ettiği ve asla kabul edilebilir. bulmadığımız tavrını kınıyoruz. Bu çerçevede, meslektaşlarımıza yönelik artış gösteren sözlü saldırıların artık son bulmasını temenni ediyor, meslektaşımız ve kurumuna ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyoruz.

Taşköprü Kaymakamlığından Tartışmalarla İlgili Açıklama

Taşköprü Kaymakamlığından Tartışmalarla İlgili Açıklama

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.