enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sürpriz Aday: Sanatçı Behzat Ç (Erdal Beşikçioğlu) Etimesgut Adayı Oluyor!

Bugün akşam saatlerine doğru siyasete kulislerini şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Behzat Ç dizisiyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı olacak.

Sürpriz Aday: Sanatçı Behzat Ç (Erdal Beşikçioğlu) Etimesgut Adayı Oluyor!
10 Ocak 2024 19:46
A+
A-

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Belediye Başkan Adayı Mı?

Kulisleri karıştıran iddianın ardından gazteci Fatih Portakal’ın Sözcü TV Ana Haberi’nde verdiği son dakika bilgisine göre Erdal Beşikçioğlu “hayırlı olsun” diyerek bir nevi süreci doğrulamış oldu. Ancak bu adaylığa karşı çıkan bit isim var: Mansur Yavaş. Yavaş, MHP’nin kalelerinden birisi olan Etimesgut Belediyesi için İYİ Parti ve MHP tabanından oy alabilecek başka bir ismin gelmesi gerektiğini savunuyor. CHP heyetinin toplantı sonrası yapacakları açıklamada bu sürecin de netleşmesi bekleniyor. Ancak iddialar doğru ise seçim sonunda kazanır veya kazanamaz bilemeyiz ama şunu söyleyebiliriz: Amirim Etimesgut’a geliyor.

SANATÇI ‘BEHZAT Ç’ ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

5 Ocak 1970 tarihinde Ankara doğan Erdal Beşikçioğlu 53 yaşındadır. Gençlerbirliği Spor Kulübü efsane başkanı merhum İlhan Cavcav’ın yeğenidir. Babası Vakıflar Bankası’nın müdürlük yapmıştır. Babasının tayini nedeniyle Başkent Ankara’da ilkokula başladı, sonrasında Kayseri ve İzmir’de devam etti.

1989’da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı ve eğitimi esnasında “William Guskill” ile yaratıcı tiyatro atölyelerine katılım gösterdi. 1993’te okulu tamamladı ve aynı sene devlet tiyatrolarında görev aldı. 1995-1996 yıllarında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu müdür yardımcılığını yaptı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görevine devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.