enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sony nihayet PlayStation 5 için 1440p desteği başlatmaya hazırlanıyor

Bugün Sony, bir dizi yeni özelliğe sahip kullanıcıları seçmek için yeni bir PlayStation 5 beta yazılım güncellemesi yayınladığını duyurdu.

Sony nihayet PlayStation 5 için 1440p desteği başlatmaya hazırlanıyor
28 Temmuz 2022 22:52
A+
A-

ununla birlikte, bu güncellemenin ana kısmı nihayet PlayStation 5’te 1440p HDMI çıkışı desteğidir. Bu, TV’ler için o kadar önemli olmasa da, genellikle 1080p veya 4K olarak geldikleri için, monitörlerde oyun oynayanlar bu değişikliği memnuniyetle karşılayacaktır. Candan. Güncellemeyle birlikte başka neler geliyor ve normal kullanıcılar bunu ne zaman bekleyebilir? Hadi daha yakından bakalım.

PlayStation 5 1440p desteği neredeyse geldi

Sonunda PlayStation 5, 1440p desteği ile güncellenmek üzere. Bu, Microsoft’un bir süredir tanıttığı bir şey ve konsol gibi oyun monitörleri kullananlar için güzel bir özellik. Artık PlayStation doğal olarak 1440p çıkışı destekleyeceğinden, oyun monitörüne sahip olanlar, 1080p’den fazla oyun için HDMI 2.1 ekran satın almak zorunda kalmadan nihayet daha yüksek yenileme hızlarından yararlanabilirler.

Bu beta güncellemesiyle test edilen bir diğer fonksiyon da oyun listesi. Oyun kitaplığınızda artık oyun listeleri oluşturabilirsiniz, bu da oyunlarınızı düzenlemenizi kolaylaştıracaktır. Sadece Koleksiyonunuz sekmesine gidin ve Oyun Listesi Oluştur’u seçin. Ekleyeceğiniz oyunu seçin, adlandırın ve işiniz bitti. Liste başına en fazla 15 liste ve 100 oyun olabilir, bu nedenle şu anda oynadığınız, oynamak istediğiniz ve muhtemelen zaten tamamlamış olduğunuz oyunlara göre başlıkları düzenlemek oldukça kolay bir iştir.

Ayrıca, tercihinizi seçtikten sonra aynı ekranda 3D ve stereo ses arasındaki farkı duyma ve karşılaştırma olanağını da bulacaksınız. Ayrıca, devam eden etkinliklere, yeni sosyal özelliklere (bir parti üyesinden oyunlarını görmek için ekranınızı paylaşmasını istemek gibi) ve çok daha fazlasına artık kolay erişim var.

Bu yazılım güncellemesi bir süredir sınırlı beta sürümünde seçilmiş, davetli PlayStation 5 sahiplerine sunuldu, ancak bu yıl içinde tam olarak piyasaya sürülecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.