enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Taşköprü’de Yangın 6 İşyeri ve Bir Ev Zarar Gördü

SON DAKİKA: Taşköprü’de Yangın 6 İşyeri ve Bir Ev Zarar Gördü
10 Şubat 2022 10:16 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2022 13:59
A+
A-

Kastamonu Taşköprü İlçe Sanayi Sitesinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Taşköprü Belediyesi ve Orman Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ediyor…

 

Kastamonu Taşköprü Sanayi sitesindeki yangında 6 dükkan büyük zarar gördü

Dün gece yarısı ilçemiz sanayi sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangın sonunda 6 işyerinde büyük maddi hasar meydana geldi. Bir traktör ve birde Otomobil kullanılamaz hale geldi.  Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

      Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal Açıklama Yaptı

Kastamonu Taşköprü belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada; Sabah saatlerinde sanayi sitemizde çıkan yangında 6 dükkanımız ciddi manada zarar gördü. Belediye Başkan Yardımcımız, Belediye Personelimiz ve İtfaiye personelimiz olay yerinde gerekli çalışmalarını sürdürüyorlar. Tek temennimiz herhangi bir cana zarar gelmemesidir. Esnafımızın her zaman yanında olacağımızı belirtmek ister, tüm esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dedi.

Taşköprü’de bir Yangın daha…

Taşköprü İlçesinde sanayide çıkan yangının şokunu atlatamadan bu kez de Gizlice mahallesinde sabah saatlerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Taşköprü Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın sonunda 3’ü çocuk 5 kişilik ailenin ikamet ettiği ev kullanılamaz hale geldi.

Konuyla ilgili konuşan Gizlice mahallesi muhtarı Cengiz Durgut; “Ailemiz kış ortasında evsiz kaldı ve evlerindeki tüm eşyalar yanarak kül oldu dedi.

Yorumlar
  1. Oğuz telli dedi ki:

    Taşkoprüm Geçmiş olsun