enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Kastamonu’da Otobüsle Traktör Çarpıştı 1 Ölü 10 Yaralı

Kastamonu Taşköprü Hanönü karayolunda Otobüs ile traktör çarpıştı. İlk belirlemelere göre 1 ölü 10 yaralı var.

SON DAKİKA: Kastamonu’da Otobüsle Traktör Çarpıştı 1 Ölü 10 Yaralı
9 Eylül 2022 19:02 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2022 06:30
A+
A-

Taşköprü Postası’nın haberine göre Kastamonu Taşköprü Hanönü yolunda meydana gelen kazada ilk bilgilere göre şehirler arası otobüs firması Kamil Koç’a ait otobüs ile traktör çarpıştı, traktör sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaralıların da olduğu belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

SON DAKİKA: Kastamonu’da Otobüsle Traktör Çarpıştı Ölü ve Yaralılar Var

Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen ve Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, olay yerine giderek yetkiler bilgi alıyor. Yaralılara olay yerinde ilk müdehale yapılarak, Hastaneye sevk ediliyor.

KAZAYLA İLGİLİ SON GELİŞMELER

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yolcu otobüsü ile traktörün çarpışması neticesinde meydana gelen kazada maalesef 1 kişi öldü, 10 kişi ise yaralandı.

SON DAKİKA: Kastamonu’da Otobüsle Traktör Çarpıştı Ölü ve Yaralılar Var

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kastamonu-Sinop karayolu Hamzaoğlu köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinop’tan gelen Otobüs ile Zeki Kayar (70) idaresindeki traktör çarpıştı. Feci kazada traktör sürücüsü Zeki Kayar olay yerinde hayatını kaybetti, otobüste bulunan 10 yolcu yaralandı. Yaralılardan 4’ünün hayati tehlikesi bulunuyor

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ekipler tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen traktör sürücüsü Zeki Kayar hayata veda etti. Tedavi altına alınan yaralılardan 4’ünün hayati tehlikelerinin olduğu bildirildi

SON DAKİKA: Kastamonu’da Otobüsle Traktör Çarpıştı Ölü ve Yaralılar Var
Kaza sebebi ile Kastamonu-Sinop karayolunun Kastamonu istikameti trafiğe kapandı. Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri kaza bölgesinde sıkı güvenlik önlemleri aldı. Trafiğe kapanan yol araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen ve Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Kazada yaralananların İsimleri

Taşköprü ile Hanönü ilçeleri arasındaki Hamzaoğlu köyü mevkisinde, Sadık Güner idaresindeki Kamil Koç firmasına ait 48 DG 966 plakalı yolcu otobüsü, Ahmet Kayar’ın kullandığı 37 ED 523 plakalı traktörün römorkuna arkadan çarpması sonucunda meydana gelen kazada traktörde bulunan Zeki Kayar, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Traktör sürücüsü Ahmet Kayar ile otobüste yolcu olarak bulunan Hasibe Altıntaş, Fatma Günaydın, Mehmet Palta, Zekiye Salla, Yaşar Güneş, Ercan Kömürcü, Ercüman Kutur, Salih Cengiz Doğan, Fatma Sarısoy, Gamze Eren, Şefika Eren yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Sinop Boyabat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

SON DAKİKA: Kastamonu’da Otobüsle Traktör Çarpıştı Ölü ve Yaralılar Var

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.