enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Son dakika hava durumu: Kar yağışı geliyor!

Meteorolojik tahminlere göre, bu gece Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ülkemize giriş yapacak. İstanbul’da sıcaklıklar aniden 7-8 derece düşecek ve iç kesimlerde kar yağışı bekleniyor.

Son dakika hava durumu: Kar yağışı geliyor!
20 Mart 2024 20:30
A+
A-

Son dakika hava durumu tahminlerine göre, İstanbul’da hava sıcaklığı aniden 7-8 derece düşecek ve çarşamba gecesi ile cumartesi arası birçok iç kesim şehrinde karla karışık yağmur ve kar yağışları bekleniyor.

İstanbul’da kar yağışı öngörülmese de, Ankara, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Sivas, Kayseri gibi iç kesimlerde kar yağışı etkili olacak. İstanbul’da gece sıcaklıkları 1-3 dereceye kadar düşecek.

HavaForum sitesi, son dakika hava tahminini sosyal medya hesabından duyurdu.

“Bu gece 04:00’ten itibaren yurdumuza Balkanlar üzerinden soğuk ve yağışlı hava giriş yapacak. Soğuk hava önce Marmara’ya yayılacak. Çarşamba gecesinden itibaren ise Karadeniz ve İç Anadolu’ya yayılacak. Ankara, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Sivas, Kayseri gibi birçok iç kesimde yer alan şehirlerde çarşamba gecesi ve cumartesi arası karla karışık yağmur ve kar yağışları bekliyoruz. Beyazlayan şehirler olacaktır. İstanbul’da ise kar beklemiyoruz ancak aralıklarla yağmurla hava 7-8 derecelere inecek. İstanbullular geceleri 1-3 derece sıcaklıklarla epey üşüyecek…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.