enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Son Dakika: EYT ve AF Bekleyenlere Büyük Müjde Geldi (Ortalık Yıkıldı)

Son Dakika: EYT ve AF Bekleyenlere Büyük Müjde Geldi (Ortalık Yıkıldı)
3 Şubat 2022 02:01 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2022 02:11
A+
A-

Ankara siyasetindeki duyumları Twitter’dan paylaşan ve bir çok öngörüsü ve duyurusu gerçekleşen Ankara Kuşu isimli sosyal medya sayfası EYT sorunun kökten biteceğini belirterek tarihiyle beraber açıklaması büyük yankı uyandırdı.

Türkiye’de milyonlarca vatandaşın sıkıntısı haline gelen EYT sorunuyla ilgili önemli bir paylaşım yapacağın saatler önce “EYT geliyor hazır olun” sözleriyle duyuran Ankara Kuşu merakla beklenen paylaşımını gerçekleştirdi. Twitter’da yüzbinlerce takipçisi olan Ankara Kuşu söz konusu EYT duyumunu takipçileriyle paylaşırken bu sorunun 2022 yılının Haziran ayına kadar Türkiye gündeminden çıkacağını öne sürdü

EYT SORUNU EN GEÇ HAZİRAN’DA BİTECEK!

Ankara Kuşu çok konuşulacak paylaşımında “En geç 2022 Haziran’ına kadar Türkiye’de emeklilikte yaşa takılanlar diye bir şey olmayacak. Hükümet geri adım atıyor; herkes hakkını almış olacak” diye yazdı. Ankara Kuşu’nun bu paylaşımı EYT üzerine açılan sosyal medya sayfalarında hızla yayıldı. Söz konusu paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

GENEL AF İSE MAYISTA ÇIKACAK

Ankara Kuşu ayrıca Mayıs ayına kadar da genel af çıkacağını ve başta KHK’lılar olmak üzere af bekleyenlerin beklentilerinin gerçekleşeceğini de paylaştı. Cumhurbaşkanlığı kulislerinden sürekli bilgiler paylaşan ve bu konuda çoğunu isabette ettiren Ankara Kuşu’nun bu iki bilgisi doğru çıkacakmı görelim. Hükümet tarafında bu konularda çalışma yapıldığı bilgileri paylaşılıyordu.

Yorumlar
  1. Adem calis dedi ki:

    Asrin ve yuzlin bagamsiz ve ozgur birinci bolge temsilsi adem Calistan Selam olsun hakkiyenen hukuku cignenen o tasorunde bu tasorene aktaran yanidaki 4000 maas 4 ikramiye 2 tam 2 yarim alirken ayni isi ayni mesayiyi sartlarinda calisan hicbir guvenci olmadigindigindan lirllarca kuru maas 2000 liraya calisan kardeslerime selam olsun bu dava burda bitmez bitsede kuyuk acisi gecmez adem calis asrin adayi