enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

SON DAKİKA: Altılı Masa Adayı 6 Mart Tarihinde Açıklanıyor (Peki Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak?)

Altılı masa Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantı nihayi açıklamanın 6 Mart tarihinde tekrar Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılacak toplandıda açıklanacağı belirtildi.

SON DAKİKA: Altılı Masa Adayı 6 Mart Tarihinde Açıklanıyor (Peki Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak?)
2 Mart 2023 20:41 | Son Güncellenme: 2 Mart 2023 20:43
A+
A-

Altılı masayı Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP), Saadet Partisi, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Deva Partisi liderleri, yaptıkları ortak açıklamada, “Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz.” ifadeleri kullanıldı

MİLLET İTTİFAKI SÜRECİ İYİ GÖTÜRDÜ

  Altılı masa yani Millet İttifakı içeriden ve özellikle dışarıdan onca uğraşlara, onca tahriklere, onca iftiralara, onca kışkırtmalara, onca yalan ve kasıtlı haberlere rağmen artık FİNAL’e doğru EMİN ADIMLARLA gidiyor. Bence de çok İYİ ve DOĞRU gidiyor.

Referandumdan EVET çıkınca yeni sistemin yasaları TBMM’de görüşülüp seçimlere de bu şekilde gidilecekti. Ancak muhalefeti tuzağa düşürmek ve İyi Partiyi seçime sokmamak için BASKIN seçim yapılınca yeni sistem için hiç bir yasa da çıkmadan seçime gidilince Çeyiz yolda düzülmeye çalışılmış ve torba yasalarla idare edilmeye çalışılmıştı. İşte bizler bu hazırlıksızlığın ve plansızlığı cezasını çekiyoruz hala…

MİLLET İTTİFAKI DOĞRU İŞLER YAPTI

Sütten ağzı yanan Millet İttifakı adaydan çok SİSTEM üzerinde durdu ve aylardır yaptıkları toplantıların sonucu olarak yeni SİSTEMİN yani vaat ettikleri sistemin temel alt yapısını uzlaşarak kamuoyuna sunmuş oldular. Bu duruma göre aday olacak kişi bu maddelere göre hareket edecek ve hiç bir boşluk oluşmayacak şekilde memleketi yönetecektir.

Genelde ittifaklar hep seçim sonrası olurdu. Ancak bu kez seçim öncesi oluyor ve tam ALTI PARTİ bir ittifaka giriyor. Bence bundan sonra işleri çok daha kolay olacaktır.

Ben 20 yıllık Ak Parti döneminden sonra Altı partinin bir araya gelmesinin büyük şans olduğuna da inanıyorum. 20 yıldır kamplaşan, kutuplaşan, ayrışan ve ekonomisi darmadağın olan ve yıllık 500 MİLYAR FAİZ ödeyen bir ülkeyi tek başına bir partinin düzeltemeyeceği hatta daha da bozacağı görüşündeyim.

Altı parti ayrıştıkları konuları değilde İTTİFAK ettikleri konularda hareket etmek zorunda ve ortak politikalar metni bu anlamda çok önem kazanıyor. Altılı masa rövanşist bir yaklaşıma girmeden bu ülkeyi adaletle, hukukla, üretimle ve de birleşip bütünleşerek ancak İTTİFAKLA düzlüğe çıkarabilir.

Ben sayın ALTI LİDERİNDE, sağduyusuna ve samimiyetine yürekten inanıyorum. Onun için ADAY istişaresi elbette yapılacaktır ve yapılması da gerekir. Ancak ALTILI MASADA ADAY Tartışması, sen ben olayım kavgası olacağına zerre inanmıyorum, inanmakta istemiyorum. Memleketin geldiği durum ortada iken memleketi değilde kendilerini düşünecek kadar basite ineceklerine ihtimal dahi vermiyorum.

Başta muhterem Liderimiz Temel Karamollaoğlu’nun olduğu ve AĞABEYLİK YAPTIĞI bir masada SEN BEN KAVGASI zaten olmaz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu beyde, sayın Ahmet Davutoğlu beyde, sayın Ali Babacan beyde, sayın Gültekin Uysal beyde ve sayın Meral Akşener hanımefendide; kendilerini, egolarını, ihtiraslarını değilde 85 MİLYONU düşünecek kadar SAMİMİ LİDERLER olduğuna yürekten inanıyorum. Efendim şu lider geçmişte yanlış yapmıştı, efendim şu lider geçmişte yanlış açıklama yapmıştı vs.şüphelere ve endişeye hiç gerek yoktur.

O LİDERLER o yanlışları yaparlarken yanlış kişilerle bulunuyorlardı. Şimdi doğru yerde doğru kişilerle bulunuyorlar bu kadar basit.!

ALTI PARTİNİN SEÇMENİNE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Altı Parti Cumhuriyet Halk Partisi – İYİ Parti- Saadet Partisi -Deva Partisi- Gelecek Partisi ve Demokrat Parti gönüllülerine büyük görevler düşüyor. Çıkacak adaya “Armatun sapı, üzümün çöpü” vs. vs. demeden ve “SAĞINA SOLUNA BAKMADAN” çıkacak ismi her şart altında desteklemek gerekiyor. Hiç bir parti seçmeni LİDERİNE güvenmeli ve mutlaka TAM DESTEK vermelidir.

 

Vesselam

 

Millet İttifakının (Altılı Masa) Adayı Kim Olacak? (İşte Muhtemel Cumhurbaşkanı Adayları)

 

 

Yorumlar
  1. Gaffaroğlu dedi ki:

    Ertuğrul Bey, uyanınız… Malum işe gidilecek 🙂