enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Millet İttifakının (Altılı Masa) Adayı Kim Olacak? (İşte Muhtemel Cumhurbaşkanı Adayları)

Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş mutabakat metnine imzalayan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin oluşturduğu ‘Altılı Masa’, ilk tur görüşmelerinin son toplantısı için Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya geldiler. Toplantı sonrası bir mütabakat metnine imza atan ve paylaşan liderlerin Cumhurbaşkan adayı kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Millet İttifakının (Altılı Masa) Adayı Kim Olacak?  (İşte Muhtemel Cumhurbaşkanı Adayları)
1 Eylül 2022 06:14 | Son Güncellenme: 24 Eylül 2022 13:14
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kimdir? Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kimdir?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kimdir? Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kimdir? Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Kimdir? Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Kimdir?

PEKİ ALTILI MASANIN ADAYI KİM OLABİLİR?

Altılı Masadan ORTAK AKIL ile çıkacak Cumhurbaşkanı adayı kim olursa olsun şartsız, şurtsuz ve amasız bir şekilde destekleyeceğime söz veriyorum inşallah.!

MİLLET İTTİFAKININ ADAYI BENİM ADAYIMDIR!

İSTER ADAY:
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olursa; Yok CHP Genel Başkanına Oy mu verilir, bunlar din düşmanı, yok alevi, yok şu, yok bu asla asla demeyeceğim!

İSTER ADAY:
Sayın Temel Karamollaoğlu olursa; Yok madımak, yok ihtiyar, yok Saadet Partili, yok gerici diyenlere de aldırış hiç etmeyeceğim.!

İSTER ADAY:
Sayın Ahmet Davutoğlu olursa: Yok Hoca, yok Ak Partili, yok Suriye politikası yanlıştı da demeyeceğim.

İSTER ADAY:
Sayın Meral Akşener olursa; Yok kadın, yok şu, yok bu da demeyeceğim.

İSTER ADAY:
Sayın Ali Babacan olursa; Ülkenin bu duruma gelmesinde onunda payı var, bu da Ak Partili falan da demeyeceğim.

İSTER ADAY:
Sayın Gültekin Uysal olursa da, Yok genç, yok oy oranı az falanda demeyeceğim.

İSTER ADAY OLARAK;
İster sayın Abdullah Gül, ister sayın İlhan Kesici, ister sayın Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ister sayın Prof. Dr. Aziz Sancar, ister sayın Abdullatif Şener, ister sayın Mansur Yavaş, ister sayın Ekrem İmamoğlu vb. kim olursa olsun tereddütsüz olarak gidip oyumu vereceğim.

Çünkü bu şekilde kim aday gösterilir ve seçilirse seçilsin 6 Partinin İHTİLAFA DÜŞTÜĞÜ KONULARI DEĞİL DE İTTİFAK ETTİKLERİ KONULARLA VE DE ORTAK AKILLA BU ÜLKEYİ YÖNETECEKTİR VE YÖNETMEYE DE MECBURDURLAR.!

Bunca çektiğimiz sıkıntılara rağmen hala “armudun sapı, üzümün çöpü” diyebiliyorsak veya düşünebiliyorsak çekeceğimiz çok çilemiz var demektir.

Sayın Genel Başkanım Temel Karamollaoğlu’nun olduğu bir masadan ve hükümetten bu millete ve bu ülkeye gram zarar gelmeyeceğine yüzde yüz eminim Allah’ın izniyle.!

Referandumdan beri sergiledikleri tutum ve yaklaşım sebebiyle de başta sayın Kemal Kılıçdaroğlu bey olmak üzere, sayın Meral Akşener hanımefendiye, sayın Ahmet Davutoğlu, sayın Ali Babacan ve sayın Gültekin Uysal beye güvenim tamdır inşallah.

Yeter ki bu sayın liderlerimiz bu ülkeyi ortak akılla yönetmekten bir an bile vazgeçmesinler ve tahriklere kapılmasınlar.

ALTILI MASA; Yeter ki bu ülkede, kutuplaştırmayı, kamplaştırmayı, bölmeyi, ötekileştirmeyi, adam kayırmayı, rüşveti, liyakatsızlığı ve adaletsizliği teşvik edenleri ve en çok eleştirdikleri farklı bir beşli çeteyi ve de MİLLİ ve MANEVİ değerlerimize ve siyasi liderlerimize hakaret ve küfür edenlere, gazetecilik kisvesi altında şakşakcılık ve yandaşlık yapanlara, kirli ilişkiler içinde olanlara ve RÖVANŞİST davranmak isteyenlere hiçbir şekilde müsaade etmesinler, prim vermesinler ve hatta böyle kişileri kim olursa olsun etraflarından da acilen uzaklaştırsınlar.

Ülkeyi Ortak akılla yönetecek iktidar partilerinin hiç birinde fetö ve pelikan vb. hiç bir yapılanmaya izin verilmeyeceğinden de şüphem yoktur.

Yine Ortak akılla yönetilecek Ülkemizde iktidar partilerinin liderlerinin şakşakçıları, sürekli alkışlayanları, ne yaparsa yapsın doğru diyecek yandaş gazetecileri, ve ona buna küfredecek TROLLERİN’de oluşamayacağına yürekten inanıyorum.

Bunca yıl çile çekip ve yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken Altılı Masadaki Liderlerinde benim gibi seçmenlerinde “HATA YAPMA LÜKSÜ YOKTUR” diye düşünüyorum.

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yerel seçimlerde oluşan birliktelik ve kazanma ruhunu yakalamışken ve ekonomik krizden bunalarak Cumhur ittifakından kopan oyların MİLLET İTTİFAKINA GİTMEMESİ için kurulan partilere bir oy bile verilmesi dolaylı olarak iktidarı desteklemek olduğuna inanıyorum. Bu vb. tuzaklara da asla düşmeyeceğime de söz veriyorum.

Çünkü altılı masanın etrafında Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ı ve onun sağduyusunu görüyorum.

Ancak şunu da ifade etmek isterim ki! Millet İttifakı ülkeyi yönetirken bugün ki söylemlerinden çok farklı bir yönetim anlayışına girerse, adaletsizlik, liyakatsızlık, hukuksuzluk, bozuk ekonomi yönetimi, yandaşlık ve onlarca sorun aynen devam ederse işte o zaman en büyük MUHALİF BEN OLACAĞIMA DA SÖZ VERİYORUM!

Şuan için Millet İttifakının eylem ve söylemlerine güveniyor ve Altılı masadan ortak akılla çıkacak Cumhurbaşkanı adayına “İŞTE O ADAY BENİM ADAYIMDIR” diyorum.

Ha son olarak ta şunu ifade edeyim! Millet İttifakı adayına oyumu vereceğim dedim ama kazanınca da ASLA ama ASLA şakşakçılık, yandaşlık ve de TROLLÜK yapmayacağım.!

Vesselam

Yorumlar
  1. AKİR EFENDİ dedi ki:

    MaaşaALLAH, barikALLAH. Aynen üstad. Ne güzel izah ettiniz. Kaleminize sağlık…