enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Sevgi ve Saygı Her Engeli Aşar (Dünya Engelliler Günü)

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından beri 3 Aralık’ta tüm dünya’da kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde dünya çapında farklı organizasyonlar düzenlenmektedir. Hükûmet desteği ve sivil toplum organizasyonlarıyla birlikte bu günün kutlanmasına özen gösterilmektedir.

Sevgi ve Saygı Her Engeli Aşar (Dünya Engelliler Günü)
3 Aralık 2022 09:14
A+
A-

3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolasıyla Kastamonu Valisi Avni Çakır bir mesaj yayınladı.

“Yaratılmışların en değerlisi insan anlayışıyla, toplum hayatına hassasiyet gösteren, bir medeniyetin mensupları olarak, eşitlik ilkesine inanan güçlü bir milletiz.

Toplumsal ve dolayısıyla bireysel hayatımızı kolaylaştıran ortamların yaratılması da milletimizin devletine ve kendisine güven sağlamakta, yaşam kalitesine ve başarılarına başarı katmaktadır.

Milletimizin, devletimizin temsilcileri olarak bizler ve tüm engelli bireylerimizin katılımı ile hedeflerine ulaşan faaliyetlerimiz ülke ekonomisine start vermekte, vatan topraklarımız üzerindeki yetenekleri birleştirmektedir.

Tüm değerlerimizle oluşturduğumuz milli birlik çemberi etrafında değişen, gelişen çağımıza uyumları ile engelsizlik çığırı açan tüm kardeşlerimize minnettarlığımı ifade ediyorum.

Sosyal bağlarımızın en sağlam zincirini oluşturan tüm vatandaşlarımıza “Dünya Engelliler Günü”nde ve gelecekte de çalışkan, üretken, sağlıklı, huzurlu ortamlarda başarılarla dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.