enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Selçuk Bayraktar Ülkemiz İçin Önemli Bir Değerdir!

Selçuk Bayraktar ve ailesi bu ülke için canıyla ve malıyla mücadele eden, çalışan, gayret sarfeden, kafa yoran ve her şeyi başında Allah rızasını gözetleyen bilimin ve dinimizin gereksinimlerini yerine getirebilen çok önemli aynı zamanda rahmetli cennet Mekan Erbakan hocamızın emaneti olan örnek alınası bir ailedir.

Selçuk Bayraktar Ülkemiz İçin Önemli Bir Değerdir!
21 Ekim 2021 08:17 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2023 11:07
A+
A-

Selçuk Bayraktar ismini her duyduğumda veya resmini gördüğümde sanki aileden bir gibi bir his veriyor bana… Uzun yıllardır takip ettiğimiz, duyduğumuz ve her zaman dua ettiğimiz bir ailedir Bayraktar ailesi.

Baba Özdemir Bayraktar beyefendinin Erbakan hocamızla olan hukukunu bilmeyenimiz yoktur. Refah Partisi döneminde çok ön plana çıkıp görünmese de her zaman camianın içinde olan bir büyüğümüzdü. Allah ondan razı olsun.

Oğul Selçuk Bayraktar, Haluk Bayraktar ve Ahmet Bayraktar çalışkanlıklarının yanında mütevazilikleriyle de dikkatleri çekiyorlar. Onları; İnsansız Hava Aracı, Drone, iHA, SİHA, Teknofest, Teknoloji vb. konularda sürekli üreten, dertlenen ve kafa yoran biri olarak görüyoruz hep..

Selçuk Bayraktar aynı zamanda sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ında damadıdır. Ancak Selçuk Bayraktar beyin hal ve hareketleri, davranışları, yaşam tarzı, alçak gönüllüğü, gösterişten uzak yaşam biçimiyle hiç bir zaman ben Cumhurbaşkanı damadıyım imajı oluşturmadı oluşturmuyor da.. O hiç bir zaman bu yönünü ön plana çıkarmadı ve çıkarmakta istemiyor anlaşılan.

https://37haber.com/turkiye-teknoloji-takim-lideri-selcuk-bayraktar-kimdir/

Selçuk Bayraktar bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve çalışkanlığıyla ve ürettiği projelerle gündeme geliyor.

Medyayı ve sosyal medyayı sürekli takip eden biri olarak sayın Cumhurbaşkanı ile veya kaynanası Emine Erdoğan hanımefendi ile bir fotoğraf karesinde görmedik henüz. Bir ünlü veya siyasi bir büyüğümüzü gördüğümüzde hangimiz bir fotoğraf çektirmeden ve onu paylaşmadan durabiliyoruz ki? Peki bunu yaparken niçin yapıyoruz? Hatta o bir kare fotoğrafı paylaşırken de … sohbet edip güncel konuları konuştuk diye de kendimize ROL biçiyoruz. Peki bunları yaparken ki amacımız nedir? Kendimizi olduğumuzdan daha yüksek gösterme ve gündeme gelebilme duygusudur… Hangimizin kayınpederi Cumhurbaşkanı olacakta bir kare resim paylaşmayacağız? İnanın bir elin parmaklarını geçmez bu sayı… İşte bunlardan biride sayın Selçuk Bayraktar’dır.

Siz hiç Selçuk Bayraktar‘ı ailesi veya çocuklarıyla gündeme geldiğini bir yemek fotoğrafı paylaştığını gördünüz mü?

Kesinlikle hayır göremezsiniz!

 

Çünkü Selçuk beyde ve tüm aile sadece işiyle gündeme gelmek istiyor ve nitekim de öyle yapıyor. Siz hiç Selçuk Bayraktar’ı bir proje veya bir şey yaparken veya üretirken “Sayın Cumhurbaşkanınızın tensipleriyle veya talimatlarıyla diye başlayan bir cümlesini duydunuz mu? Şahsen ben hiç duymadım!

Selçuk Bayraktar ve ailesi (Anne tarafından Kastamonu’luk ta vardır) bu ülke için canıyla ve malıyla mücadele eden, çalışan, gayret sarf eden, kafa yoran ve her şeyi başında Allah rızasını gözetleyen bilimin ve dinimizin gereksinimlerini yerine getirebilen çok önemli aynı zamanda rahmetli cennet Mekan Erbakan hocamızın emaneti olan örnek alınası bir ailedir.

Uzun yıllardır, yılmadan, usanmadan, hiç yeise düşmeden ve ümitsizliğe kapılmadan sabırla ve inatla çalıştılar, mücadele ettiler ve bu ülke için gece gündüz demeden mesai harcadılar.

Gece gündüz demeden derken lafın gelişi demiyorum bunu. Selçuk bey işini o kadar çok seviyor ki bazen çocukları ancak işyerine gelip babalarını görebiliyorlar. Saatlerce hiç uyumadan çalıştığını ve o işi günlerce tamamlamadan hiç bir yere hatta evine bile gitmediğini duyuyor ve biliyoruz…

 Selçuk Bayraktar bu ülkenin bir değeridir. LİYAKAT ve EHLİYET sahibidir. Selçuk Bey bu ülkeye İki şarkı söyleyip, iki tiyatro oyunu oynayıp Devlet sanatçısı ödülü alan insanlardan çok ama çok daha fazla bu memlekete hizmet etmektedir. Bugün; Selçuk Bayraktar’ı rol model alıp onun gibi olmak için uğraşan çaba sarf eden binlerce gencimiz var…

İmam Hatip Liseleri bugün Selçuk bey vesilesiyle genç mühendisler çıkarmaya başladılar bile. Selçuk bey bu gençlere rol model olmak için özel çaba sarf etmiyor, reklam ve algı yapmıyor. Sadece samimi davranıyor ve işini seviyor ve en güzel şekilde yapıyor.

Onun için Selçuk Bayraktar‘ı ve aileyi siyasetin kısır tartışmalarına alet etmemek gerekir. Selçuk Bayraktar üzerinden kimse kin kusmaya çalışmasın. Algı ve manipülasyon yapmaya çalışmasın. Gündeme gelebilmek ve reyting için bu aile ve Baykar üzerinden prim yapmaya çalışmasın lütfen!

Muhalefetin tüm unsurları 2013 öncesi iktidarın yaptığı hataya veya eksikliğe düşmesinler. Yurtdışına kaçan beyin göçünden bahsedip te Selçuk Bayraktar ve yaptığı işlere sahip çıkmamak abesle iştigal hatta intihar olur.

Sayın Cumhurbaşkanını severiz veya sevmeyiz, eleştiririz veya savunuruz bunlar gayet normaldir. Ancak sayın Cumhurbaşkanın damadı diye Selçuk Bayraktar üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışmaya çalışanlara da hep birlikte engel olmalıyız ve fırsat vermemeliyiz.

Kelime oyunlarıyla, ince hesaplarla ülkemizin yetiştirdiği en önemli değeri lütfen kaybetmeyelim. Bu ülke için gece gündüz çalışan ve üreten bu aileyi hep birlikte korumaya çalışalım. Korumak dediysek dualarımız yeter onlara…

Teknofest’te Selçuk Bayraktar, Aziz Sancar ve Temel Karamollaoğlu fotoğrafı ne gösterdi?

Selçuk Bayraktar bey Teknofest fuarı devam ederken Saadet Partisi Genel Başkanı sayın Temel Karamollaoğlu beyi bizzat arayarak fuara davet eder. Temel beyde davete icabet edip fuara kadar gider. Temel Karamollaoğlu beyin Bayraktar ailesinde yeri başkadır. Temel beyde mühendistir zaten. Erbakan hocamız hayatayken birlikte hareket etmişler ve gayret sarf etmişler…

Selçuk bey fuarda Temel bey ile yaklaşık 2.5 saat birlikte gezmişler, ziyaret etmişler, test sürüşü yapmışlar. Selçuk beyin bu siyasi konjonktür’de Temel bey ile bu kadar samimi ve içten tavırları onun ne kadar kendine güvendiğini ve işini sevdiğini göstermektedir. Siyasi konjonktür’den dolayı bugün bir kaç bakan hariç Temel ağabeylerinin elini sıkabilecek bakan yok maalesef. Çünkü o bakanların kendilerine güvenleri yok onun için. Acaba sayın CB ne der veya medya nasıl haber yapar diye psikolojik baskı var üzerlerinde..

Ayrıca Selçuk Bayraktar’ın Prof. Dr. Aziz Sancar ile muhabbeti ve saygısı görülmeye değerdi.

Peki Selçuk Bayraktar beyin Temel Karamollaoğlu ve Aziz Sancar ile fotoğraflarında ne gördüm?

* Samimiyet Gördüm
* Kadirşinaslık Gördüm
* Özgüven Gördüm
* Liyakat Gördüm
* Özveri Gördüm
* Gayret Gördüm
* Mühendis ruhu Gördüm
* Erbakan’ca bir duruş Gördüm
* İnanç Gördüm
* Mütevazilik Gördüm
* Güven Gördüm
* Dostluk Gördüm
* Mücadele Gördüm
* Başarı Gördüm
* Geçmiş Gördüm
* Azim Gördüm
* Heyecan Gördüm
* Hakkı teslim etme Gördüm
* Hikaye Gördüm
* Dik Duruş Gördüm
* Saygı Gördüm


BAYRAKTAR AİLESİ ÖRNEK BİR AİLEDİR

Selçuk Bayraktar ve ailesi her zaman örnek olmuş bir ailedir. Tüm çalışanlarıyla patron-işçi gibi değil de çoğumuzun bile beceremediği baba-oğul ilişkisi vardır. Baykar’da başarı ortaktır ve başarının meyveleri paylaşılır. Fabrikadaki başarıda tam bir aile ortamı ve sıcaklığından kaynaklanmaktadır.

Baykar sadece bir fabrika değil aynı zamanda bir okuldur. Hatta çoğu üniversiteden daha fazla mühendis yetiştirmiştir. Bugün “Bayraktar TB2 SİHA’ 10’dan fazla ülkeyle ihracat yapıyor. Bu yıl Baykar’ın ihracat gelirleri  yüzde 70’den % 80’ne çıkmış durumdadır..

Baykar ve Bayraktar ailesinin ne devletin ne belediyelerin bir kuruşuna bile ihtiyaçları yoktur ve bu duruma teşebbüs hatta meyil bile etmezler.  Haa yeter ki devletin kurumları ve belediyeler konserler adı altında milyarlarca parayı bir çoğu uyuşturucu müptelası sözde sanatçı takımına dağıtacağına veya dinazor park vb. saçma sapan projelere vereceğine Bayraktar vb. gibi değerlerimize versinler helali hoş olsun.!

Bugün liselerde yüzlerce GENÇ, roket, füze, drone, İHA, SİHA vb. şeyler üretmeye çaba sarf ediyor ve başarıyorsa bunda Selçuk Bayraktar’ın rol modelliği, inancı, zaferi, azmi ve gayretleri vardır.

Bayraktar, aynı zamanda Aralık 2019’da dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşın Türkiye’de başlatılan mücadeleye liderlik etmiş ve yerli yoğun bakım ventilatörü geliştirme faaliyetlerini yürütmüştür. Bu çalışmalar sonucunda, BIOSYS, BAYKAR, ASELSAN ve ARÇELİK tarafından üretilen yerli solunum cihazı Türkiye tarafından dünyanın birçok ülkesine ihraç ve hibe edilmiştir.

Türkiye Teknoloji Takım Lideri Selçuk Bayraktar Kimdir ?

ÖNERİ: SELÇUK BAYRAKTAR’A BAKAN STATÜSÜ VERİLSİN

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı da yapan Selçuk Bayraktar, Dünya gazetesi “Gündem Özel”e verdiği mülakatta, “Tam bağımsızlık, müreffeh ve gelişmiş bir toplum ancak tüm alanların birlikte ilerlemesi ile mümkün olabilir. Yüzyıllar önce kurucu medeniyet iken bilim ve teknoloji ile olan bağımızı koparmışız. Şimdi öncelikle bu kültürel dönüşümü sağlamalıyız. Türkiye Teknoloji Takımı olarak teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefi ile yola çıktık” dedi. Bayraktar, Teknofest’teki yarışmalara başvuruların bu yıl 200 bini aştığını vurgulayarak
“T3 Vakfı’nı kurduğumuzdan beri yaptığımız çalışmalarda gördük ki Türk gençliği bilime ve mühendisliğe çok büyük bir ilgi duyuyor.”

                  TÜRK GENÇLİĞİNİN SELÇUK BAYRAKTARLARA İHTİYACI VAR

İşte O Türk gençliğinin Selçuk Bayraktar gibi abilerine ihtiyacı var. Selçuk Bayraktar vb. değerlerimizi kamplaşmaya ve kutuplaşmaya yem etmeyelim artık.  O kanaldan o kanala koşup iktidarı veya muhalefeti savunmak adına “HOROZ DÖVÜŞÜ” yapanlara MEZE etmeyelim. Bunun içindir ki muhalefet partilerinin değerli genel başkanları CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıcdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal acilen mecliste  Selçuk Bayraktar ve kardeşlerine nasıl Devlet Sanatçısı ödülü veriliyorsa Devlet Adamı, Devlet Nişanı vb. ödüller veya nişaneler verilmesini teklif edip hatta “Bakanlık” statüsüne geçmesi için öneri vermelerini önemle öneriyorum.

Hatta sadece bu isimlerle de kalmasın. Önemli markalarımız Baykar Arçelik, Beko, Vestel, Aselsan vb. tüm markalarımıza gereken değerler verilmeli ve her birinin kendi alanlarında bir Dünya markası olması için milletçe destek olmanın yolları açılmalıdır.

Bugün Samsung denen bir marka 85 Milyonluk ülkemizin bütçesinden 2 kat daha fazla gelire sahipse biz nerede hata yapıyoruz diye milletçe oturup düşünüp tefekkür etmeliyiz.

Bilmem anlatabildim mi?

NOT: Ben bu yazıyı 17 Ekim Pazar  gecesi hazırladım. Son rötuşları yapıp Pazartesi günü yayınlayacaktım ama Özdemir Bayraktar beyin ani vefatı nedeniyle yayınlamadım.

Selam ve dua ile..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.