enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Samsung Galaxy Watch 5: Sıcaklık sensörü olacak mı?

Samsung Galaxy Watch 5’te sıcaklık sensörü olacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Samsung Galaxy Watch 5: Sıcaklık sensörü olacak mı?
5 Haziran 2022 14:25
A+
A-

Samsung Health uygulamasının en son beta sürümü, Galaxy Watch 5‘in iki, bir normal ve bir Pro olacağını ve seride Klasik olmayacağını neredeyse doğruladı. İlginç bir şekilde beta sürümü, yaklaşmakta olan Samsung 5 Serisi saatin bir sıcaklık sensörüne sahip olabileceğini de öne sürüyor.

Bir redditor tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre, Samsung Health uygulaması uyku sırasında bir yüzey sıcaklığı ayarı göstermeye başladı. Bu özelliğin varlığı şaşırtıcı çünkü geçmişte de bahsedildiği gibi Samsung, algoritması konusunda hala çok geride ve bu nedenle yaklaşan saat ile bu özelliğin piyasaya sürülmesi pek mümkün değil.

Ayrıca Samsung Health uygulamasının aynı beta sürümü, Galaxy Watch 5 ve Pro adlarını doğruladı ve bu yıl “Klasik” olmayacağını ima etti. Bu, Güney Koreli dev, yaklaşmakta olan bir ürünü ortaya çıkarmak için Sağlık uygulamasını ilk kez kullanmıyor.

Geçen yıl, Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic’in raporları, resmi galasından yaklaşık bir ay önce şirketin sağlık izleme yazılımında göründü.

Samsung Galaxy Watch 5 muhtemelen 40mm ve 42mm boyutlarında satışa sunulacakken, Pro’nun yalnızca bir boyutta piyasaya sürülmesi bekleniyor. Pro, titanyum gövdeye ve safir cama sahip olabilir. 572 mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olması bekleniyor.

Samsung, yaklaşmakta olan akıllı saatler hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yaklaşan Galaxy Watch 5 serisinin Ağustos ayında piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.