enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Rize İstanbul Uçağında Fıkra Gibi Olay: Bir Yolcu Fazla Çıkan Uçak’a Kalkış İzni Verilmedi

Rize İstanbul seferini yapan Uçak’ta fıkraları ararmayacak bir durum yaşandı. Uçak kalkışı için yolcuları sayan görevliler, 1 yolcu fazla olması sebebiyle ne yapacaklarını şaşırdılar.

Rize İstanbul Uçağında Fıkra Gibi Olay: Bir Yolcu Fazla Çıkan Uçak’a Kalkış İzni Verilmedi
29 Aralık 2023 06:39
A+
A-

Eğitimci Yazar Muhammet Yılmaz’ın paylaştığı bilgiye göre, olay şu şekilde gelişti.

Eğitimci Muhammet Yılmaz: Rize’den İstanbul’a uçacağım. Uçakta fazladan 1 yolcu var, görevliler sayıp duruyorlar ama bulamadıkları için kalkamıyoruz” diyerek  “Bu işin sonunda bir Karadeniz fıkrası çıkabilir. :)” esprisi yaptı.

Bu paylaşımın altına çok komik yorumlar yapıldı ve sonucun ne olacağı merak edildi. Eğitimci Muhammet Yılmaz daha sonra yaptığı paylaşımda sorunun çözüldüğünü belirtti. Bakın Rize İstanbul uçağındaki bir yolcu sorunu nasıl olmuş?

Arkadaşlar fazla yolcu bulundu! 🙂

Yaşlı bir teyze biniş kartını okutmadan geçmiş galiba. Görevliler “Teyze sen uçağa nasıl bindin?” diye sorunca teyze de “Habu benum adamın arkasına takildum geldum uşağum,” dedi. 😀

Tam fıkralık bir durum. Hem Temel’e hem de Nasrettin Hoca’ya uygun bir olay yaşanmış. Nasrettin Hoca’nında bindiği eşeği saymadığı bir fıkra geldi aklıma. İşte o fıkra…

9 EŞEK Mİ 10 EŞEK Mİ?

Hoca, tarla karın doyurmuyor, ne iş yapsam sermayeyi kediye yüklüyorum, deyip eşek satmaya niyetlenmiş, Elinde ne var ne yoksa satıp Konya’ya eşek almaya gitmiş, On tane eşek alıp birine binerek yola düşmüş. Sermaye bu ya, yolda, aman kaybolmasın diye İkide bir eşekleri sayıp duruyormuş. Ağacın gölgesinde sayarken 10, yolda giderken 9 eşek çıkınca Hoca’nın keyfi kaçmış, Bakmış ki eşeğe her binişinde bir eşek eksik çıkıyor, ya yan gitmeye karar vermiş.
Akşehir’e on eşeğiyle vardığında, yayan yürümekten ayaklarının altı su topladığından ayakta zor duruyormuş. Hoca’yı bu hâlde görenler:

Hayırdır Hocam. demişler, eşeklerine kıyamadım mı?
Hoca ne dese beğenirsiniz:

Sermaye göz önünde olmayınca azalıyor!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.