enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Polis Haftasında Kastamonu Emniyet Teşkilatı’ndan Valiye Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Emniyet Müdür Yardımcısı İsmet Şimşek ve emniyet personelini Kastamonu Valisi Avni Çakır’ ziyaret etti. 

Polis Haftasında Kastamonu Emniyet Teşkilatı’ndan Valiye Ziyaret
8 Nisan 2022 17:44 | Son Güncellenme: 8 Nisan 2022 17:45
A+
A-
Kastamonu Valisi Avni Çakır; Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Emniyet Müdür Yardımcısı İsmet Şimşek ve emniyet personelini kabulde yaptığı açıklamada şunları söyledi…
Bugün bizlere sunulan sağlık, huzur ve güven ortamının mimarları olan Emniyet Teşkilatımızın gayreti, azmi, inancı  olduğu müddetçe başarılarıyla övünen güçlü millet-devlet olmanın mutluluğunu yaşayacak, geleceğe güvenle bakacağız” diyerek  Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. yıldönümünü kutladı

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Polis Teşkilatının Yıldönümü Mesajı

Milli birlik ve beraberliğimizin temelindeki güvenli ve  huzurlu ortamların yaratılması, asayişin sağlanması, hayati önem taşıyan  kuralların uygulanması, maddi, manevi  değerlerimizin  muhafazası Türkiye Cumhuriyeti Devleti Anayasasının koruması altındadır.  Cesaret, fedakarlık, kahramanlık gerektiren görevleri  ifa eden  emniyet teşkilatımız  Türk Milletinin  özündeki gururu temsil  eden vatan savunucularıdır.
Özgürlük, tarafsızlık, adalet dengesinden asla taviz vermeden, halkın yanında, hukukun gölgesinde yürüyen,  eğiten, yol gösteren  polislerimiz,  aktif ve dinamik görevleri gereği olarak,  istikrarlı  bir milletin geleceği ve istikbalinin sorumluluğunu taşımaktadır.
Bugün her biri, bir dünyaya bedel Türk evladı olarak yetişen polislerimiz vatanımızın, milletimizin, devletimizin gücüdür, kuvvetidir, itibarıdır. Anadolu topraklarımız üzerinde  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temsilcileri   olarak vatanımızın, milletimizin, halkımızın hizmetinde  güven elçiliği  görevini yürüten emniyet camiamıza teşekkür ediyorum.
 “Vatan Bölünmez, Türkiye Geçilmez” anlayışının savunucuları olarak gururla dalgalanan bayrağımızın gölgesinde bu  asil görevi yürüten Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında şehit düşen kahraman evlatlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.