enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Peki Bu TRT’ye Erbakan ve Yazıcıoğlu Niye Çıkamamıştı?

Ak Partililer iki de bir bizleri “Erbakanın kemiklerini sızlatmakla” suçluyorlar. Bu ülkeye büyük hizmetleri olan Prof. Dr. Necmeddin Erbakan 2011 yılının 27 Şubatında ebedi aleme göç etti. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Peki Bu TRT’ye Erbakan ve Yazıcıoğlu Niye Çıkamamıştı?
29 Haziran 2022 09:46 | Son Güncellenme: 29 Haziran 2022 10:41
A+
A-

Ak Parti ise; 2003 Kasım ayında tek başına iktidar olmuştu. Ak Parti iktidara geldiğinde Erbakan hocamız siyasi yasaklı idi… Afvedilmeyi değil de yeniden yargılanmayı istemişti ama nedense o imkanı bir türlü vermedi eski öğrencileri…

Neyse konumuz bu değil.

Kasım 2003’ten 2011 Şubat ayına kadar 8 yıl 3 ay geçmiş. Yani yaklaşık 100 AY, yani 3.000 GÜN…

Peki bugün Terörist dediğiniz Selahattin Demirtaş ve Osman Öcalan’ın bile çıktığı TRT’ye şimdilerde çok sevdiğinizi beyan ettiğiniz ERBAKAN’ı tam 100 ayda, 3.000 günde niçin çıkaramadınız?

Yok ya çıkmıştır diyenler olabilir.

Hadi bir arşiv görüntüsü varsa gösterin görelim.

Haaa bir belgesel niteliğinde olabilir bir sefer TRT 2’de rastlamıştım o dönemler ama bant yayındı hatırladığım kadarıyla..

Daha da ilginç olan ise; 1990’ların ortasında bizzat Erbakan’ın emri ile Refah Partililerin alınterleriyle kurulan KANAL 7‘ye bile Erbakan’ın çıkmasına müsaade etmediniz ama ölünce badem gözlünüz oluverdi nedense..

 

Size çok acı bir şey hatırlatayım da belki mahcup olursunuz belki..

Hani DARBECİ Kenan Evren var ya Kenan Evren; O bile muhalefetin TRT’ye çıkmasını sizin kadar engellememişti.

Refah Partisi TBMM bile giremediği dönemlerde Erbakan TRT’de açık oturumlara katılabiliyordu. Ve katıldığı açık oturumlarda Başbakanı ve hükümeti yani Ülkeyi yönetenleri adeta yerden yere vuruyordu değil mi? Erbakan’ın bu eleştirilerine dönem dönem Başbakan Özal, Demirel, Mesut Yılmaz, Ecevit ise saygıyla dinleyip tebessüm ediyorlardı. Hepsi bir birlerini eleştiriyordu ama hiç kimse bir birine Hain demiyordu veya DEVLETİN TELEVİZYONU TRT’ye çıkmasına YASAK koymuyordu. Hatta aklına bile getirmiyordu…

Nereden Nereye….

Sizi gidi kemik sızlatıcılar siziiiii

PEKİ YA TRT’YE MUHSİN YAZICIOĞLU ÇIKABİLDİ Mİ?

Yine partili partisiz herkesin sevdiği bir isim olan muhterem Muhsin Yazıcıoğlu TRT’ye veya diğer yandaş kanallara çıkabildi mi?

Hatırladığım kadarıyla kesinlikle çıkarılmadı. Hatta vefat ettiğinde yandaş kanalların hepsi çok eski görüntülerini verebilmişlerdi. Çünkü arşivleri yoktu. Hem de seçim dönemi olmasına rağmen Öcalan’a ve Demirtaş’a layık gördükleri ekranlarını Erbakan’a ve Yazıcıoğlu’na layık görmemişlerdi.

Hatta Erbakan hocamızda derdini anlatabilmek ve eski öğrencilerine tavsiyelerde bulunabilmek için Uğur Dündar’a ve Kanal B’ye çıktığında ise Erbakan’ı kıskançlıkla ve hainlikle suçlanmıştınız. Ne oldu unuttunuz mu yoksa?

Hadi hatırlayın o günleri bakalım!

Yok Osman Öcalan TRT’ye Pkk’yı övmek için mi çıktı, yok Demirtaş’a yasal olan hakkı verilmiştir diye savunanlara şunu sormak istiyorum.

 

Mücahit Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu niçin TRT ve yandaş ekranlara çıkartmadınız anlatında dinleyelim!

Şuanda 28 Şubat’ın baş aktörlerinden ve hala 28 Şubat’ın YILMAZ savunucusu Doğu Perinçek’e verdiğiniz imkanları; O çok sevdiğinizi söylediğiniz Erbakan ve Yazıcıoğlu’na niçin verememiştiniz gerçekten de merak ediyorum.

Şimdi bizleri Erbakan’ın kemiklerini sızlatıyorsunuz diye suçlarken belki bunları hatırlayıp mahcubiyet duyarsınız diye hatırlatmak istedim.

Sayın Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Genel Başkanı yaklaşık 6 yıldır Genel Başkan ama ne TRT’ye, ne Kanal 7’ye çıkabiliyor. Bir Öcalan bir Perinçek kadar değer verilmiyor.

Neden peki?

Ak Parti’yi ve iktidarı eleştiriyor diye!

Bugün iktidar hırsınızdan dolayı Temel ağabeyinize yaptığınız ne varsa dün aynısını Erbakan’a yapmıştınız ve yaptırmıştınız.

Ya “Siz Hiç Akletmezmisiniz!?”

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.