enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ole Gunnar Solskjaer Geri Mi Dönüyor? Eski Man Utd Patronu, Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü mü Oluyor?

NTV Spor kaynaklı ortaya atılan bir iddiaya göre; Ole Solskjaer İki yıldan fazla bir süre sonra teknik direktörlük görevine geri dönüyor.

Ole Gunnar Solskjaer Geri Mi Dönüyor? Eski Man Utd Patronu, Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü mü Oluyor?
22 Aralık 2023 23:09
A+
A-

sminin anıldığı takım ise Beşiktaş. Manchester United’ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in Beşiktaş’a teknik direktör olarak geleceği iddiası bugün gündeme bomba gibi düştü. Kastamonu Haber olarak sizin için inceledik… 

Beşiktaş’ta Neler Oluyor? 

NTV Spor’un haberine göre Norveçli teknik adamın İstanbul ekibiyle 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. İddaaya göre Solskjaer, bir aydan biraz fazla bir süre boyunca toplamda sadece yedi maç görev yapan Rıza Çalımbay’ın görevden alınmasının ardından Beşiktaş ile görüşmelerde bulundu. Teknik direktör dayandırmayan Beşiktaş’ta Solskjaer imzayı atarsa bu sezon kara kartalların üçüncü kalıcı teknik direktörü olacak. Kulüp, Ekim ayında Şenol Güneş’i bir yıl görev yaptıktan sonra görevden aldı ve Roza Çalımbay göreve gelene kadar geçici olarak Burak Yılmaz’ı görevlendirdi. Beşiktaş, şu and Süper Lig’de beşinci sırada yer alırken, F.Bahçe ve Galatasaray’ın 17 puan gerisinde yer alıyor.

Ole Gunnar Solksjaer İstatistikler

Ole Gunnar Solskjaer, Mart 2019’dan Kasım 2021’e kadar Manchester United’ın tenik direktörüydü. Takımın başında çıktığı 127 maçta 59 galibiyet 36 yenilgi aldı 32 maç ise berabere bitti. 

Solskjaer’in Beşiktaş’a imza atıp atmayacağı henüz netlik kazanmadı. Beşiktaş yeniden yapılanmayı başarabilecek mi, başında Solksjaer olacak mı? Süreç ne gösterecek hep birlikte göreceğiz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.