enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Lider GMG Kastamonuspor İlk Yarıyı 3 Puanla Kapatmak İstiyor (CANLI İZLE)

Lider GMG Kastamonuspor ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin sondan ikinci sırada yer alan Arnavutköy Belediye ile karşılaşacak. Karşılaşmayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz araştırıp derledi.

Lider GMG Kastamonuspor İlk Yarıyı 3 Puanla Kapatmak İstiyor (CANLI İZLE)
22 Aralık 2023 21:59 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2023 10:47
A+
A-

İlk yarıyı lider tamamlamayı garantileyen GMG Kastamonuspor zayıf rakibi Kuzey Marmara Arnavutköy Gençlik Spor karşısında farklı galip gelerek, taraftarlara şampiyonluk için güven ve umut vermek istiyor.

Oynadığı 17 karşılaşmada 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1’de mağlubiyet alan GMG Kastamonuspor 32 gol atıp, 14 gol yedi ve 40 puan topladı.

 

İSKENDERUN MAÇI DÖNÜM MAÇI OLDU

Ligde son 5 maçını da kazanan ve en yakın takipçisinin 4 puan önünde lider olan GMG Kastamonuspor üst üste aldığı 5 galibiyet sonrasında puan tablosunda büyük yükseliş yaşayarak liderliğe oturdu.

5 hafta önce 25 puan ile Amed’in 5 puan, Isparta’nın 2 puan gerisinde olan, Iğdır ile aynı puanda bulunan GMG Kastamonuspor, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından Amed’e 4 puan, Iğdır’a 7 puan, Isparta’ya 10 puan fark attı.

İskenderun Mağlubiyeti Sonrası Takımda Değişim Göze Çarptı.

İskenderun maçında alınan mağlubiyet sonrasında oynanan futbol taraftarlar tarafından beğeni kazandı. Özellikle hücum anlamında büyük üstünlük kuran GMG Kastamonuspor, kazandığı 5 maçta toplam 14 gol kaydetti.

GAZİ STADI TBMM GÜNDEMİNDEYDİ

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 2018 Yılında 12.500 kişilik Gazi stadı için söz verildiğini ancak 2000 gündür hiç bir şey yapılmadığını açıklayarak Spor Bakanından sözünü tutmasını belirtti.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Avukat Halil Uluay ise Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada;


“ SAYIN BAKANIMIZI ZİYARETİMİZDE STAD İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAPMIŞTIK, MEVCUT STAD YERİNDE KALMAK KAYDIYLA MODERN BİR STAD PLANLAMAKTAYIZ
HALEN YER TESPİT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR, YER TESPİTİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ ŞANTİYESİ OLAN KURUMLARIN ŞEHİR DIŞINA ÇIKARILMASI PROJESİ İLE BERABER YÜRÜMEKTEDİR SAYGIYLA DUYURULUR” açıklaması yaptı.

KASTAMONUSPOR ARNAVUTKÖY BELEDİYE KARŞILAŞMASININ HAKEMLERİ

Karşılaşmayı Abdulbaki Ayyıldız yönetecek. Abdulbaki Ayyıldız yardımcılıklarını Bedirhan Soydemir ve Faruk Yağlı yapacak. Karşılaşmada 4.Hakem olarak Emre Küçük görev yapacak.

Maçta diğer görevliler;
ARİF ÇELİK(Gözlemci)
SİNAN IŞIK(Temsilci)
BİLGE KAĞAN AKSOY(Temsilci)

GMG KASTAMONUSPOR ARNAVUTKÖY BELEDİYE MAÇINDA CANLI YAYINLANACAK MI?

Pazar güni Saat 13: 00’da başlayacak karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 13:00’dan itibaren GMG Kastamonuspor Youtube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Karşılaşmayı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca, GMG Kastamonuspor ve Arnavutköy Gençlik Spor arasında Pazar saat 13: 00’da oynanacak karşılaşma Süper kanalsport platformu üzerinden ücretli ve canlı yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.