enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

O Okulumuz 1984 Yılında Açılmıştı, Şimdi Proje Okulu Oldu

Taşköprü İmam Hatip Lisesi önümüzdeki eğitim yılından itibaren proje okulu oldu. Konuyla ilgili Taşköprü İmam Hatip Lisesi yönetimi bir açıklama yaptı. İşte o açıklama…

O Okulumuz 1984 Yılında Açılmıştı, Şimdi Proje Okulu Oldu
24 Nisan 2021 10:19
A+
A-

Önümüzdeki 2021-2022 Öğretim yılında yeni yüzümüzle proje okulu olarak eğitim faaliyetimizi sürdüreceğiz.
Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan bir kararla ilçemiz okullarından Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi, sınavla öğrenci alan “PROJE OKULU” niteliği kazanmıştır. Bu sayede okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılından itibaren proje okulu kapsamında LGS ile öğrenci alımına başlayacaktır. İl merkezindeki proje imam hatip liselerinin ardından diğer bir proje imam hatip lisesinin ilçemize kazandırılması ayrıca sevindirici bir gelişmedir.

Okulumuz 1984 yılından itibaren kendi binasında eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren şimdi ise restore edilerek yenilenen binasında geçmişi bilen bugünü ile barışık yarınlara umutla bakan aydın, dürüst, çalışkan, milli ve yerli bireyler yetiştirmek misyonuyla çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca 1988 yılında devlet parasız yatılı bölümü okulumuz bünyesinde faaliyete başlamış olup okul binamızın üçüncü katında hizmet vermektedir. Okulumuz bünyesinde bir de “Mesleki Açık Öğretim Lisesi” mevcut olup öğrencilerimizin yer ve zaman kısıtlaması olmadan eğitim almalarına olanak sağlanmaktadır.

o-okulumuz-1984-yilinda-acilmisti-simdi-proje-okulu-oldu

o-okulumuz-1984-yilinda-acilmisti-simdi-proje-okulu-oldu

Alınan bu kararla Fen Lisesi’nin ardından sınavla öğrenci alacak diğer bir okul statüsüne gelen Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi ilçemizin eğitim öğretim faaliyetlerine yeni değerler kazandırmaya devam edecektir. Böylece okulumuz, hem il merkezi hem de farklı ilçelerden öğrenci tercihine açılacak ve okulumuzun akademik başarıları katlanarak devam edecektir.

Örgün eğitim faaliyeti, parasız yatılı bölümü ve mesleki açık lisesiyle faaliyetlerine devam eden Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi kazandığı proje okulu niteliğiyle daha güçlü ve daha kararlı şekilde eğitim öğretim hizmetlerini sürdürecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.