enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

O Herkesin Kadir Abisiydi

Corona virüsü yakalandıktan sonra 16 Kasım 2020’de hastanede tedavi altına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş yaşamını yitirdi. Topbaş yarın öğlen namazı vakti Fatih Camii’nde düzenlenecek törenin ardından Fatih Camii haziresine defnedilecek.

O Herkesin Kadir Abisiydi
13 Şubat 2021 14:28 | Son Güncellenme: 13 Şubat 2021 14:33
A+
A-

Kadir Topbaş ismini 1991 yılında üye olduğum ve görev aldığım Bağcılar Refah Partisinde duymaya ve tanımaya başladım. Bir çok konuşmasına, sohbetine, konferansına katılmış çokta istifade etmiştim..

Bağcılar, Güngören. Esenler ve B.Evler Bakırköy’den ayrılmadan önce Refah Partisi Bakırköy ilçe başkanlığı da yapmış..

Nezaket timsali, ahde vefa sahibi ve kadirşinas bir insandı. Mütevazi, alçak gönüllü kalp kırmayan ve ötekileştirmeyen bir yapısı vardı. Her bahseden kişi “Kadir abi” diye bahsederdi.

İstanbul’da 3 dönem belediye başkanlığı yapan ilk kişiydi..

2 yılda bir yapılan Uluslararası Müsiad fuarlarında fuara geldiği zaman Milli Gazete standımıza uğramadan gitmezdi. Güler yüzlü ve esprili bir kişiliği vardı…

Fetö sürecinde çok yıprandı ve yıpratıldı. Hatta partisi dahi bırakın destek olmayı Kadir abilerini bir kenara atıverdiler maalesef…

Hayat bu ya işte Covid-19 tedavisi nedeniyle bir süredir yoğun bakımda olan Kadir abimiz vefat etti. Artık hak dünyasında her fani gibi her şeyin hesabını orada verecektir. Hatalarıyla güzellikleri ile geçici hayatını bitirmiş oldu. “Ölüleriniz hayırla yad ediniz” tavsiyesini şiar edinerek Kadir abimize Allah’tan rahmet diliyor, çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret olsun duasıyla yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Selam ve dua ile…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.