enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Nvidia Geforce Now Nedir?

Nvidia’nin yeni bulut tabanlı oyun hizmeti Geforce Now Türkiye’de 15 Mart’ta resmi olarak kullanıma sunulacak.

Nvidia Geforce Now Nedir?
5 Mart 2021 14:24 | Son Güncellenme: 5 Mart 2021 19:02
A+
A-

GeForce Now nedir?

GeForce NOW, Nvidia’nın bulut tabanlı oyun oynanmasını sağlayan servisidir. Geforce Now’ı dizüstü bilgisayarınıza, Masaüstü bilgisayarınıza, Andorid ve İos tabanlı tablet ve telefonlarda, Chromebook, Macbook, Akıllı Televizyonlar vb. cihazlar da bulut sistemi üzerinden doğrudan gerçek zamanlı oyun deneyimi sunan bir servistir.

GeForce Now hangi ülkelerde kullanılabilir?

Geforce Now hizmeti, Türkiye dahil yaklaşık 80 ülkede şuanda kullanılabilir durumda.

GeForce Now’a Nasıl Üye Olabilirim? Fiyatı Ne Kadar Olucak?

Geforce Now iki tür üyelik sistemi sunuyor. Basic ve Premium olmak üzere iki farklı üyelik sistemi vardır. Nvidia’nın sayfasında istediğiniz üyeliği seçip bulut tabanlı oyun sisteminin keyfine sizde varabilirsiniz. Premium üyelik sistemin Türkiye fiyatı ise henüz daha açıklanmadı fakat tahminlerin büyük çoğunluğu aylık 50 tl civarında olacağı düşünülüyor. Avrupa fiyatı ise aylık 4.5€ 6 aylık fiyatı ise 27.45€ olduğu belirtildi.

GeForce Now Türkiye Çıkış Tarihi

15 Şubatta başlayan beta süreci 1 aylık sürecin ardından 15 Martta son bularak resmi çıkışını gerçekleştirecek. Bu tarihte ise ilk giriş önceliği daha önce ön kayıt yaptıranlara verilecek.

GeForce Now’da Oyunlar Ücretli mi?

Nvidia’nı bulut tabanlı oyun oynama sistemi Geforce Now’da yalnızca satın aldğınız kütüphanenizde olan oyunlar oynanabilir olucak. Yeni bir oyun oynamak isterseniz oyunu ayriyetten satın almanız gerekmektedir. Geforce Now Steam, Epic Games gibi yerlerde bulunan oyunlarınızı tekrar satın almanıza gerek kalmadan sadece kütüphanenizi bağlayarak Geforce Now keyfini yaşayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.