enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Milli Görüş Lideri Kastamonu’ya Geliyor

Milli Görüş Lideri ve YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatı nedeniyle oy birliğiyle YİK Başkanı da seçilen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 17 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Kastamonu 7. Olağan İl Kongresi’ne katılacak.

Milli Görüş Lideri Kastamonu’ya Geliyor
9 Ekim 2021 06:22 | Son Güncellenme: 9 Ekim 2021 06:25
A+
A-

Kastamonu il sorumluluğuna atanan Trabzon Araklı eski belediye başkanı ve Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi ve Kastamonu il teşkilatının çalışmaları neticesinde ilçe kongrelerini ve eksiklerini tamamlayıp il ve ilçe yönetimlerine takviyeler yapan Saadet Partisi İl hazırlanıyor.

Saadet partisi Kastamonu il Başkanı Kadir Yalçın, yaptığı açıklamada, il kongresi için tüm hazırlıkları tamamlamak için gayret gösterdiklerini ve kongre gününe kadar tüm hazırlıkların biteceğini belirterek, Kongrenin Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşeceğini aktardı.

Başkan Yalçın, partilileri ve Kastamonuluları 17 Ekim’de yapacakları il kongresine davet etti. Kongrelerin önemli olduğunu dile getiren Yalçın, “Ekonominin her geçen gün daha da kötüye gittiğini, Erbakan Hocamızın Kastamonu’da kurduğu fabrikaların ya satıldığını ya da kapandığını belirten Yalçın; Günü birlik kararlarla, rüzgara göre, plan ve program olmadan ülke yönetilemiyor dedi.. Hamasetle siyaset olmaz. Unutmayalım ki, dünyada hakimiyet kurmak isteyen Siyonist zihniyet var. Siyonizm’in karşısında durmak ‘Milli Şuur’ gerektirir. Azim gerektirir. Ülke çapında gerçekleştirdiğimiz kongreler sıkıntılara çare olacak reçetelerin açıklandığı platformlardır. Milli Görüş’ün yeniden iktidarını müjdelemek için Kastamonu ve tüm ilçelerimizde teşkilatlarımız eksiklerimizi tamamlayıp var gücümüzle çalışıp Milli Görüş iktidarı için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
  1. Faik Öztürk dedi ki:

    Genel Başkanımız Temel Karamollaoglu ve Kastamonu il Başkanımız Kadir Yalçın beye üstün gayretli çalışmalarından doları teşekkür ederiz.Allah cc.yar ve yardımcımız olsun.

  2. Hulusi Özbek dedi ki:

    Kiymetli liderimiz Genel başkanımız Memleketimize hoş gelir hoşnut olaram gider insaallah