enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

MHP Kastamonu’da Hareketli Günler : Adaylar Netleşiyor Sürprizler Var!

Uzun süredir sessizlik hakim olan MHP Kastamonu’da belediye başkan aday adayları bir bir meydana çıkmaya başladı. Kastamonu ve Tosya mevcut belediye başkanları aday adaylık müracatı yaparken, Taşköprü Belediye Başkanı ise henüz aday adayı olmadı.

MHP Kastamonu’da Hareketli Günler : Adaylar Netleşiyor Sürprizler Var!
9 Aralık 2023 18:29
A+
A-

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil MHP Genel Merkezine giderek aday adaylık dilekçelerini verdiler ve aday adayı olduklarını açıkladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) önceki dönem il başkan yardımcısı ve merkez ilçe yöneticilerinden Mehmet Kayaçal ve Kastamonu’da ikamet eden Fatih Yasin Kemal Kastamonu Belediyesi için MHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı. Fatih Yasin Kemal MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Kastamonu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

MHP Kastamonu Belediye Başkan adaylarını, Genel merkezin belirleyeceği önemli ve camiayı birleştirici isimlerden olması bekleniyor.

KASTAMONU TAŞKÖPRÜ’DE SÜRPRİZ ADAY ADAYI

Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal henüz aday adayı olup olmadığına dair bir açıklama yapmadı. Abdullah Çatal, MHP Genel merkezini ziyaret edip Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü, ancak henüz resmi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın sağlık ve ailevi sorunlardan dolayı aday olmayacağı da konuşuluyor. Başkan Abdullah Çatal’ın kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

Mhp Taşköprü’nün sessizliğini sürpriz bir aday adayı bozdu. Eczacı Yıldıran Yüksel, MHP’den Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu Mhp Genel Merkezine yaparak adeta sürpriz yaptı.

 

Taşköprü Eczacılarından Yıldıran Yüksel MHP Genel Merkezi’ne giderek Taşköprü Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. Böylece, MHP’nin 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde Taşköprü Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık başvurusu yapan ismi Eczacı Yıldıram Yüksel olmuş oldu. Eczacı Yıldıran Yüksel’in adaylığının Taşköprü’de hem MHP için hem Taşköprü için önemli olduğunun vurgusu yapılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.