enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kurban Bayramı Mübarek Olsun (Bayram Mesajları)

Kurban Bayramı, birleştirici niteliği ile toplumsal hayatımız ve maneviyatımız açısından büyük önem taşıyor. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarken, sevgi ve hoşgörünün paylaşarak çoğaldığı ve birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği bir bayram olmasını diliyoruz.

Kurban Bayramı Mübarek Olsun (Bayram Mesajları)
28 Haziran 2023 09:40
A+
A-

Kastamonu Haber ekibimiz Kastamonu mülki idare amirlerinin ve il, ilçe yöneticilerinin Kurban Bayramı mesajlarını sizler için derledi…

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Kurban Bayramı Mesajı

“Sevinçte, kederde, mutlulukta tek yürek olan milletimizin coşkuyla yaşattığı bayramlarımız milli birliğimizin sembolüdür.

Ülkemizin asil ruhunu ifade eden bayramlarımızın bugün de aynı heyecanla yaşatılması milletimizin kararlılığını, vatanımızın bölünmezliğini, devletimizin bütünlüğünü ifade etmektedir.

Milletimizin sosyal yaşam alanındaki huzurunu, sağlığını, güvenliğini teminatı altına alan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin güç birliği ile dostluk, dayanışma, yardımlaşma duygularımız her bayramda daha da anlam kazanmaktadır.

Geçmişimizin potansiyelini geleceğe aktarmada örnek nesiller yetiştiren milletimizin tüm fertlerine teşekkür ediyorum.

Bizleri farklı kılan böylesine özel günlerdeki manevi atmosferin hergün yaşatılması dileklerimle, Kastamonulu hemşehrilerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin, tüm mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu günler diliyorum” dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinlioğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı

“Kardeşliğimizin ve beraberliğimizin pekiştiği dargınlıkların sona erdiği, küskünlerin bir araya geldiği Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyor, Türk İslam âleminin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Her bayram olduğu gibi bu bayram da ihtiyaç sahiplerini gözetelim. Peygamber Efendi’mizin (S.A.V) “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” hadis-i şerifini rehber edinelim. Her şeyden evvel gönüllerimizi ibadetle ve şükürle doyurmayı unutmayalım.

 

Kastamonu Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda da hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Olası aksaklıkların yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık ve birimlerimiz de gerekli görevlendirmeleri gerçekleştirdik. Bayram öncesi kıymetli hemşehrilerimden tek ricam yapacakları yolculuklarda trafik kurallarına harfiyen uymalarıdır. Olası trafik kazalarının bayram sevincimizi engellememesi için hep birlikte azami dikkat şarttır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk – İslâm âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Yaptığımız ibadetlerin, işlediğimiz hayırların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm hemşehrilerimin sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.