enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Korona Tedbirlerinde Gevşeme Olabilir! Erdoğan Tarih Verdi

Korona tedbirlerinde gevşeme olabilir. Önceki gün AKP MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 21 Haziran’ı işaret ederek bazı rahatlamaların olabileceğini söylediği öğrenildi.

Korona Tedbirlerinde Gevşeme Olabilir! Erdoğan Tarih Verdi
5 Haziran 2021 10:08
A+
A-

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Haziran ayı ile itibariyle Türkiye’de kademeli normalleşme tedbirleri uygulanıyor. Son günlerde koronavirüs vaka ve vefat sayılarında düşüş yaşanmaya başlanması ile birlikte AKP MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 21 Haziran’ın ardından bazı rahatlamaların olabileceğini söylediği öğrenildi. Temmuz ayında ise tedbir kararları tekrardan gözden geçirilecek.

 

VAKALARIN DAHA DA DÜŞMESİ BEKLENİYOR

Hürriyet’te yer alan habere göre önceki gün düzenlenen AKP MKYK toplantısında Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun aşılanma ile birlikte vakaların daha da düşmesinin beklendiğini ifade etti. Vaka sayılarındaki azalma ve aşı hızına bağlı olarak, 21 Haziran’ın ardından bazı rahatlamaların olabileceği de değerlendirildi. Temmuz ayında ise tedbirlerle ilgili kararların tekrar gözden geçirileceği konuşuldu.

ERDOĞAN TARİH VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Aşılanma hızlanacak, bununla birlikte 21 Haziran sonrası yapacağımız toplantıda Sağlık Bakanımız, Bilim Kurulumuz ve ilgili bakanlıklarımızla tedbirleri tekrar gözden geçireceğiz. Temmuz ayı inşallah daha iyi olacak” dediği öğrenildi.

Yerli ve milli aşı çalışmalarının da gündeme geldiği toplantıda, ekim, kasım aylarında yerli aşı ile aşılanma için ekiplerin çalıştığı aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.