enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kaymakam “Bende Varım” dedi

“Ben de Varım’ etkinlikleri kapsamında Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal çocuklarla çikolata yaptı ve neşeli anlar gözlerden kaçmadı

Kaymakam “Bende Varım” dedi
4 Ağustos 2021 12:30
A+
A-

Salgının neden olduğu akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen ’Ulusal Destekleme Programı’nın yaz dönemini kapsayan ’Telafide Ben de Varım’ etkinlikleri kapsamında programlara devam ediliyor.

Bir buçuk yıl sürmesi planlanan Ulusal Destekleme Programı’nın tatil dönemi planı ’Telafide Ben de Varım’, salgın sebebiyle ortaya çıkan öğrenme açıklarını kapatmak, yine bu dönemde oluşan sosyal, duygusal kayıpları telafi etmek için kapsamlı bir çalışma olarak tüm Türkiye’de bugün başladı. Program kapsamında 81 il genelinde olduğu gibi il ve ilçelerimizde de devam ediyor.

 

“Ben de Varım’ etkinlikleri kapsamında Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal çocuklarla çikolata yaptı.

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal çocuklarla çikolata yaptı.

2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı farklılıklarını azaltmak, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik programlar ile desteklemenin amaçlandığı “Telafide Ben de Varım” programında ilçemizde 119 faaliyet düzenlendi. Bu kapsamda Mesleki Eğitim Merkezi, Sevim Tokatlı MTAL ve Atatürk İlkokulunun ortak olarak gerçekleştirdiği ‘Butik Çikolata ve Pizza Kursu’ etkinliklerine katılan Kaymakamımıza Jandarma Komutanı Yasin Bulut, Emniyet Müdürü V. Olgun Furuncu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu eşlik etti.

 

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal çocuklarla çikolata yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.