enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor’da belirsizlik devam ediyor

Kastamonuspor takım Kaptanı Faruk Öcal Kastamonu’daki genç Kastamonuspor’lu futbolcuları topladı ve sezon açılışına 32 gün kala idman yaptırdı.

Kastamonuspor’da belirsizlik devam ediyor
4 Ağustos 2021 12:04
A+
A-

KAPTAN FARUK ÖCAL GENÇLERİ TOPLADI

 

Kastamonuspor’da belirsizlik devam ederken takım kaptanı Faruk Öcal Kastamonu’daki genç Kastamonuspor’lu futbolcuları topladı ve sezon açılışına 32 gün kala idman yaptırdı. Faruk Öcal sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

 

Kastamonuspor’da belirsizlik devam ediyor

” Sezonun başlamasına 32 gün kala Kastamonu’lu kardeşlerimizle antrenman yaptık , kendi çabamızla isteğimizle arzumuzla çalışmalarımızı sürdürdük.

 

Hepsi pırıl pırıl, Hayalleri olan gelecekle ilgili hayallerı beklentileri olan kardeşlerim futbolcu olup hem aılelerine guzel bir hayat sunabılmek hemde o cok sevdıklerı futbol topunun pesinde ömür boyu aynı heyecanla Sürüklenmek tek arzuları . Kulüp kapansa ya okuyacaklar yada sağda solda Bi işe girip evlerıne üçkuruş para getirmek ıcın mücadele verıcekler. Sadece bu fotografta gördüğünüz grup degıl her Kastamonulu gencin hayalidir bu forma . Değerimize ve degerlerımıze bugün sahip cıkmazsak ne zaman cıkarız acaba. Biz oluruz yada olmayız cok önemli değil. Kişiler her zaman geçicidir önemli olan armadır. Armanın ve bu kulübünün değerini çok geç olmadan anlarız inşallah

Kastamonuspor’da belirsizlik devam ediyor

Öz evlatlar dün oldugu gibi yarında göreve hazır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.