enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Milli Takımlar Eğitim ve Kamp Merkezi Açılıyor

İçerisinde basketbol, voleybol ve hentbol branşlarına uygun 3 adet spor salonu, minder sporları salonu, fitness salonu, 8 kulvarlı, tüm disiplinlere uygun ve IAAF onaylı atletizm pisti, sağlık merkezi, açık sahalar, 150 yatak kapasiteli dinlenme merkezi ile 500 seyirci kapasiteli kongre merkezi olan Milli Takımlar Eğitim ve Kamp Merkezi resmi açılışa hazırlanıyor.

Kastamonu Milli Takımlar Eğitim ve Kamp Merkezi Açılıyor
17 Aralık 2023 21:01 | Son Güncellenme: 18 Aralık 2023 07:02
A+
A-

2023 Aralık ayında Görme Engelli Judo Milli Takımının kampıyla hizmet vermeye başlayan Kastamonu Gençlik ve Spor Müdürlüğünün  gayretleri ile yapımına başlayan tesis Kastamonu için çok önemli bu tesis artık resmi açılışa hazırlanıyor. Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması bekleniyor

Bu güzel tesisler sayesinde; Türkiye Milli Takımlar düzeyinde ve hatta Avrupa kulüplerini Kastamonu’da kamp yaparken görebileceğiz. Kastamonu Haber ekibi olarak, görüşüne başvurduğumuz hemşehrilerimiz bu güzel tesisler için Gençlik ve Spor Bakanlığına, Kastamonu Valiliğine, Kastamonu Belediyesine ve Kastamonu Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz dediler.

 

KASTAMONU MİLLİ TAKIM EĞİTİM VE KAMP MERKEZİ HAKKINDA

Bu tesis, 2007 yılında MİEM Mahalli İdareler Eğitim Merkezi olarak başlamış. Firmanın iflas etmesiyle iş yarım kalmıştı. 2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığına geçen tesis, 2020 yılında Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi olarak planlanmış ve 2021 yılında yapılan ihale ile Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olarak yapımına başlanmıştır. Cumhuriyetimizin 100. Yıl eseri olarak hizmete girmiş ve Aralık ayından itibaren Milli Takımları ağırlamaya başlamıştır.

KASTAMONU VALİSİ MEFTUN DALLI: BU TESİS KASTAMONU’YA DEĞER KATACAK

  Kastamonu Valisi Meftun Dallı Sosyal Medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Meftun Dallı’nın açıklaması;

“Kastamonu’muza gerçekten değer katacak bir tesis. Emeği, katkısı ve desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLİ TAKIMLAR EĞİTİM VE KAMP TESİSLERİ

Kastamonu’nun spordaki en prestijli yatırımlarından birisi olan Kastamonu Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi, başta bireysel sporlar boks, judo, güreş, tekvando, eskrim olmak üzere Paris 2024 Olimpiyatları’na hazırlık için önemli bir spor merkezi olacak.

 

KASTAMONU MİLLİ TAKIM EĞİTİM VE KAMP MERKEZİ HAKKINDA NE DEDİLER?

Cesur Kılıç; Ülkemiz spor ailesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan böylesi tesisler, geleceğe şuurlu ve başarılı insanların yetişmesinde yüz akımızdır. Özellikle Kastamonumuz gibi doğa ve iyi insanlar yurdunda olması ayrı bir güzellik. Düşünen, yapan, emek veren herkes Varolsun

Bülent Yorulmaz; Hayırlı olsun, inşasında emeği olanlara ve inşa edildikten sonra emek verecek olanlarına, istifadelerine sunulan sporcularımızında başarılarına vesile olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.