enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulular, Saraçhanede Milletin İradesine Sahip Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı YSK üyelerine hakaret davasında siyasi yasak ve hapis cezası çıkınca başlatılan “Demokrasi Nöbeti”ni Kastamonulular tuttu.

Kastamonulular, Saraçhanede Milletin İradesine Sahip Çıktı
11 Ocak 2023 06:14 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2023 08:45
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasağın ardından Saraçhane’de hemşehri dernekler tarafından ‘demokrasi nöbetini” Kastamonulular tuttu. Saat 19:00’da başlayan Demokrasi nöbetine Kastamonu STK ve hemşehrilerimiz İstanbul’un tüm ilçelerinden yoğun katılım gösterdi.

Fotoğraflar: Zekeriya Çınar

27 Aralıkta başlayan Demokrasi nöbetine; Kastamonulu hemşehrilerimiz İBB Başkan Danışmanı Ümit Öztürk, İBB Meclis Üyesi Emel Tığlı ve İstanbul’da, Kastamonuluların önde gelen isimlerinden olan ve geçtiğimiz seçimde milletvekili adayı olan Muhittin Tığlı, Bahçelievler Belediye Başkan adayı Eczacı Mehmet Ali Özkan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İskon Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emine Gökgöz, İsyön Yönetim Kurulu üyesi Nazım Özkan, Kastamonu Kadın Derneği Başkanı Emine Çelik ve İstanbul’da bulunan Kastamonulu STK’ları, İBB ve CHP’de görev yapan hemşehrilerimiz katıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu’na destek için İBB binası önünde toplanan kalabalığı paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.