enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Gazeteciler Gününde Kastamonu Tosya Belediye Başkan Farkı

Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Gazeteciler Gününde Kastamonu Tosya Belediye Başkan Farkı
10 Ocak 2023 19:19
A+
A-

Kastamonu Haber

Gazeteci Mehmet Ulusoylar’ın haberine göre; Uluslararası D-100 kara yolu üzerinde yer alan Recep Usta’nın Yeri Tesislerinde düzenlenen yemekli programda konuşan Kavaklıgil, ilçede görev yapan gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir arada olmak istediklerini söyledi.
.

Tosya Belediye Başkanlığı olarak her zaman gazetecilerle beraber olduklarını belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti : “Rabbim, hem işlerinizde hem aile hayatınızda, başarı dolu bir ömür nasip etsin sizlere. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesile oluyor, hem yan yana geliyoruz, hem de hasbihal etmiş oluyoruz. Rabbim inşallah güzel günlerde, güzel işler yapmayı hepimize nasip eylesin. Sizin mesleğiniz, kimi zamanda bir çok fedakarlığı yapmanızı gerektiren, maddiyatın da ötesinde insanların gönül vermesiyle ortaya çıkabilecek bir meslek. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Emeğiniz inşallah zayi olmaz. Gönlünüzde ne varsa, hayatınızda da onu rabbim sizlere nasip etsin. Güzel günlerde buluşmak ümidiyle.”


.

Başkan Kavaklıgil, konuşmasında, Tosya Belediyesi olarak hayata geçirdikleri çalışmalar ve projeleri hakkında da bilgi verdi.
.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı da gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.