enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu İşadamından Çalışanlarına Bayram Sürprizi

Almanya’da ve Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) iki tane fabrikası bulunan Romon Group Sahibi Ayhan Kömeç’in tüm çalışanlarına kurban bayramı için ekstra harçlık verdiği öğrenildi.

Kastamonulu İşadamından Çalışanlarına Bayram Sürprizi
9 Haziran 2024 16:36
A+
A-

Böyle patron dostlar başına… Ayhan Kömeç’den tüm çalışanlarına kurban harçlığı

Bu özel ve örnek davranışın üzerine telefonla ulaştığımız Ayhan Kömeç şu kısa bilgilendirmeyi yaptı;
“Lütfen yanlış anlamayın ben bunun haber yapılmasını istemiyorum. Ben yaklaşık 40 gündür Almanya’dayım. Böyle özel durumlarımız her yıl oluyor. Ben bunu her bayramda şirketimizin tüm çalışanlarına yapıyorum ve bunu da geleneksel hale getirdim. Bu benim özel bir durumum. Çünkü ben bunu Almanya ve Kastamonu’daki tüm çalışanlarımıza yıllardır yapıyorum. Çalışanlarımıza ne yapsak azdır.”

Harçlık Küçükbaş Bir Kurban Tutarı Kadar

Dadaylı hemşehrimiz Ayhan Kömeç’in şahsi hesabından ayrım yapmadan tüm çalışanlarına yaklaşık olarak birer küçük kurbanlık almaya denk gelecek şekilde ödeme yaptığı gayri resmi olarak öğrenmiş bulunuyoruz.

Her ne kadar Ayhan Kömeç bunun haber yapılmasını istemese de bizlerde tüm patronlara örnek teşkil etmesi nedeniyle bu haberi kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Kastamonulu Başarılı İşadamı Ayhan Kömeç Kimdir?

Yıllar önce Almanya’dan gelerek Kastamonu’da metal fabrikası kuran Kastamoku işadamı Ayhan Kömeç, 150’ye yakın çalışanıyla 15’e civarında ülkeye ihracat yapmanın onurunu ve sevincini yaşıyor.

Hemşehrimiz Ayhan Kömeç, 15 -16 yaşlarında ailesiyle birlikte gurbete yani Almanya’ya gitti. Yüksek makine mühendisliği öğrenimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı Hemşehrimiz Kömeç, bir süre şantiye şefliği yaparak bu alanda tecrübelendi.

Daha sonra kendi işini kurup hayalini gerçekleştirmeye karar veren Ayhan Kömeç, 2001 yılında Almanya’da bir şirket kurarak endüstriyel montaj işleri, makine montajı, metal işleri yaparak iş hayatına atılmış oldu.

Hemşehrimiz Ayhan Kömeç, 2008 yılında Türkiye’ye yatırım yapmaya karar vererek doğduğu Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde bir metal fabrikası kurarak sürekli hayalinde olan Kastamonuya hizmet etmenin sevincini yaşamaya başladı.

Fabrika kazanları, makine parçaları, çelik konstrüksiyon ürünleri üretilen fabrikada 150 civarı kişiye iş sağlayan Kömeç, üretiminin yüzde 90’dan fazlasını 15 ülkeye ihraç ederek ihracatta önemli bir rol üstleniyor.

(Kastamonu Haber Merkezi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.