enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonulu hemşehrimiz Kaymakam İsmail Battal kimdir?

Nevşehir Acıgöl Kaymakamı olan Kastamonulu hemşerimiz İsmail Battal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Erzincan’ın Çayırlı ilçe Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam hemşehrimiz İsmail Battal kimdir, hangi İlçemizdendir ve hangi görevlerde bulunmuştur Kastamonu Haber ekibimiz araştırdı…

Kastamonulu hemşehrimiz Kaymakam İsmail Battal kimdir?
3 Temmuz 2024 11:13
A+
A-

   Kaymakam İsmail Battal; 1993 yılı Üsküdar/İstanbul doğumlu olup Aslen Kastamonu Taşköprü ilçesindendir.. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni kazandı. 2015 yılında mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

2020 yılında Denizli Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla Konya İli Kulu İlçesi ve Kütahya İli Simav İlçesinde Kaymakam refikliği görevinde bulundu. Ordu ve Kayseri illerinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.

Amasya ili Göynücek ilçesinde bir yıl süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. İngiltere Nottingham Trent Üniversitesi’nde altı ay süreyle yabancı dil eğitimi aldı. Yurt dışı stajı dönüşünde üç ay boyunca deprem bölgesinde görev yaptı.

18.09.2023 tarihli ve 60639 sayılı İçişleri Bakanlığı Atama Kararı ile 21.09.2023 tarihinde  Nevşehir Acıgöl Kaymakamı olarak atanan hemşehrimiz,01.07.2024 Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Erzincan Çayırlı Kaymakamı olarak atanmıştır. Kaymakam hemşehrimiz İsmail Battal evlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.