enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu ve Sinop hava durumu (Aşırı Yağışlar Ne Kadar Devam Edecek?)

Hafta sonu Batı Karadeniz bölgesi aşırı yağışlar nedeniyle zor anlar yaşadı ve haftasonunu tedirgin geçirdi. Aşırı yağışlar sel sularına sebep olurken bir çok geçici köprü yıkılınca mağduriyetler yaşandı. İnebolu’da dereler taştı. İşte Kastamonu Hava durumu tahmini

Kastamonu ve Sinop hava durumu (Aşırı Yağışlar Ne Kadar Devam Edecek?)
27 Haziran 2022 08:54
A+
A-

Kastamonu ve ilçelerinde hava nasıl olacak? Yağışlar ne zamana kadar devam edecek? Bu hafta genel hava nasıl olacak? Aşırı yağışlardan dolayı sel tehlikesi var mı? Geçici köprülerin durumu ne olacak? İşte bu haftanın merak edilen hava durumu tahmini

KASTAMONU °C, 20°C
Çok bulutlu, çok kuvvetli ve şiddetli yer yer aşırı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SİNOP °C, 24°C
Çok bulutlu, çok kuvvetli ve şiddetli yer yer aşırı olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Orta Karadeniz‘de Beklenen Çok Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Dün gece ilk saatlerden itibaren Orta Karadeniz’de beklenen yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), Tokat’ın güneyi, Amasya’nın batısında çok kuvvetli (51-75 kg/m2/12 saat), Çorum’un kuzey ve batısı ile Samsun’un batısında yer yer şiddetli (76-100 kg/m2/12 saat) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İç Anadolu’nun Kuzeydoğusunda Kuvvetli Yağış!

Bugün sabah saatlerinden itibaren İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda (Ankara’nın kuzeydoğusu, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı, Sivas’ın kuzeybatısı) beklenen yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Çankırı’nın kuzey ve doğusu, Kırıkkale’nin kuzeyi ve Yozgat’ın kuzey ve doğusunda yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Marmara‘nın doğusunda Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bugün öğleden itibaren Sakarya çevrelerinde zamanla Kocaeli, İstanbul, Yalova, Bursa, Bilecik çevrelerinde beklenen sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Sakarya’nın kuzey ve doğusunda yer yer çok kuvvetli (51-80kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Kastamonu ve ilçelerinde Cuma gününe kadar yağış görünüyor. İşte Kastamonu 5 günlük hava durumu tahmini

Yorumlar
  1. Faik Öztürk dedi ki:

    Geçmiş olsun Allah cc.beterinden korusun.
    İnsan azmadıkça Allah cc.bela vermez.Sokaga çıkamaz hale geldik.Her türlü pislik işleniyor.
    Çare milli görüş(Saadet)İktidarı.
    Önce Ahlak ve maneviyat.