enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Mevlid Kandili Mesajı

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Mevlid Kandili Mesajı
17 Ekim 2021 20:29
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır Mevlid kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

İşte O mesaj

Hayatımız boyunca bütün güzelliklerin huzurla yaşanmasına vesile olan kandil geceleri geleceğimize yön veren en önemli zaman dilimleridir. Manevi huzurun daha yoğun yaşandığı böylesine ihsan ve ikramlarla dolu gün ve geceler, iyiye, doğruya, güzele giden yolda bizlere ışık tutmaktadır.

Yüce Allah tarafından rahmet elçisi olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed yaşantısı, anlayışı, ahlakı ve manevi değerleri ile tüm insanlığa örnek olmuş; milletimize kardeşliği, hoşgörüyü, dayanışmayı, hakkı, hakikati, adaleti, merhameti, güzel ahlakı, sabrı, azmi ve cömertliği tebliğ etmiştir.

Bu gece; Peygamber efendimizin insanlığa bıraktığı en güzel mirasın yaşanması, yaşatılması, gelecek nesillere aktarılması, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için eşsiz bir fırsattır.

Büyük bir aile, kararlı bir millet ve güçlü devlet olarak vatanımızın birliğine, bütünlüğüne verdiğimiz önemin özünde hep aynı inanç, kararlılık, sadakat, bağlılık ve gönül birliğimizin zaferi vardır. Bugün ülkemizde yaşanan her türlü afeti birlik ve beraberlikle bertaraf eden bizler, değerlerimizin asil ruhunu yarında büyük bir gururla yaşatacağımıza inanıyorum.

Kainatın efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunu müjdeleyen bu gecenin hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın ve islâm aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.