enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Valisi Avni Çakır’dan Bozkurt ve Abana İlçelerine Ziyaret

Kastamonu Valisi Avni Çakır’dan Bozkurt ve Abana İlçelerine Ziyaret
23 Şubat 2022 07:45 | Son Güncellenme: 23 Şubat 2022 09:39
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Bozkurt ve Abana İlçelerinde İncelemelerde bulundu.

Vali Avni Çakır, 11 Ağustos 2021 tarihinde ilimizde meydana gelen sel felaketi sonrasında kurumların iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı.

Selin mağdur ettiği Kastamonu Bozkurt ilçesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Çakır, devlet olarak vatandaşın her türlü zararını karşılamak için tüm kurumların sahada aktif şekilde görev yaptığını belirtti.

Vali Çakır Abana İlçesinde de Ziyaretler Gerçekleştirdi.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozkurt İlçesine giden Vali Sayın Avni Çakır, buradaki programını tamamlayıp Abana İlçesine geçti.

Vali Çakır burada ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Salih Ağır’a başarılar diledi.

Abana İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali Çakır, İlçenin asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı. Güvenlik güçleriyle bir süre sohbet etti. Çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Avni Çakır devamında Kaymakamlık tarafından bakımı yapılan ve içinde ilçeye ait eski eşya, bilgi ve belgelerin bulunduğu Abana Tarih ve Kültür Evini ziyaret etti.

Abana ilçe caddesinde ziyaretleri sırasında vatandaşlara da hal hatır sorup sohbet eden Vali Çakır vatandaşların da istek ve taleplerini dinledi. Yolda karşılaştığı Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Çakır çocuklara kitap hediye ederek, eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Vali Çakır ziyaretleri esnasında çarşıdaki esnafları tek tek ziyaret etti, sorunlarını dinledi ve hayırlı kazançlar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.