enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonuspor Teknik Direktörü Ekrem Al: Her Şey İstediğimiz gibi

GMG Kastamonuspor yeni Teknik Direktörü Ekrem Al, Kızılcahamam kampını ve yaptıkları hazırlık maçını değerlendirdi.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Ekrem Al: Her Şey İstediğimiz gibi
9 Eylül 2020 19:33 | Son Güncellenme: 9 Eylül 2020 19:37
A+
A-

Çalışma şartlarının güzel olduğunu ve takımın da çok gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Al, hazırlık maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti.

T.D Ekrem Al : “Kampımız gayet iyi gidiyor. Futbolcular çok iyi çalışıyorlar, birbirleriyle uyumlular. Ben son derece memnunum. Kamp başladığından beri dinlenmeden çalışıyorlar. Çift idmanla çalışmalarımız sürüyor. Otel iyi, kamp ortamı iyi, çalışma sahaları iyi; kısaca şuan her şey bizim için olumlu.”dedi.

Kamptaki yapılan ilk hazırlık maçı için ise Ekrem Al; “Sonuç olarak bakmamak lazım. Oyun olarak iyi bir oyun sergiledik, mücadelemiz iyiydi, maç boyu diri ve ayakta kaldık. Kalemize gelen 2 topta gol oldu. Gençlerden oluşan karma bir takımımız var. Uyumda ve hücumda biraz sıkıntılıyız. Çocukların mücadelesi, oyun anlayışı ve oyun biçimi gayet iyiydi. Topun bizde kalma süresi rakipten daha fazlaydı. İlk hazırlık maçı olmasına rağmen iyi buldum. Tamamen gençlerden oluşan kadroya daha önce 90 dakika şans verdik. Sonrasında dün esas kadromuzu sahaya sürdük. Hepsini görme şansına sahip oluyoruz” dedi.

Kamp programına içinde; Fazla hazırlık maçı yapamayacağız. İskenderun ile bir iki maç daha yapabiliriz. Sayısal olarak azız, biraz da çekiniyorum. Sakatlanan oyuncumuz olursa maça kadar düzeltemeyiz. Kadromuz çok kısıtlı” diye konuştu.

Transfer yasağı hakında ise Ekrem Al; “Transfer yasağının kaldırılması noktasında bir gelişme şu an yok” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.