enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Saadet Partisi İftarına Yoğun ilgi

Kastamonu Saadet Partisi il iftarı Kuzeykentte bulunan Grand Moni Altın salonda gerçekleştirilen İftara Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, GİK üyesi ve Kastamonu il sorumlusu Ümit Çebi, AGD, Din-Bir-Der ve Cansuyu il sorumluları ve Tek-Der Genel Başkanı katıldı.

Kastamonu Saadet Partisi İftarına Yoğun ilgi
26 Nisan 2022 10:37 | Son Güncellenme: 26 Nisan 2022 12:04
A+
A-

  Kastamonu‘nun tüm ilçelerinden Yaşlısı, genci, çoluk çocuk Kastamonu il iftar davetinde bir araya geldi. İftar öncesi okunan dua ve ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçlar birçok insanı buluşturdu. Partililerin ve Kastamonulu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda, Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Kadir Yalçın yaptığı açılış konuşmasında;

Bizim Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni Bir dünya ideallerimiz var. Bu ideallerimiz sadece bu salondakiler, sadece Kastamonu’lular için değil ülkemizin her bir ferdi içindir. Ve dahası sınırlarımızın ötesinde dil, din ırk inanç ayırt etmeksizin bütün insanlığın huzuru barışı ve saadeti içindir. Bu hedef için mücadele ediyoruz. Ancak bu hedeflerimizi gerçekleştirmenin önünde, Ülkemizin kalkınmasına mani olan bir takım engeller var. Bu engelleri aşmak ve açmak bizim boynumuzun borcudur. Bu ülkenin bütün fertleri olarak bugün ortak sorunlarımız var. Ortak sorunlara karşı ortak sorumluluklar yüklenerek çalışmak da bizim sorumluluğumuzdur. Bu konuda biz geçmişten bugüne 50 yılı aşkın süredir yaptıklarımızın farkında olarak nasıl mücadele ettiysek bugünden yarına da yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın da farkındayız. Milli görüş hareketimiz siyasal bir hareket olarak dün olduğu gibi bugün de toplumun tamamının refahı için vardır.

 Kastamonu teşkilatlarımızda bizden öncekiler, bizden öndekiler Ülkemizin bağımsızlığı, özgürlüğü, kalkınması İçin mücadele ettiler. Şimdi bizler de hep beraber Var olan Ekonomik dar boğazdan, siyasi buhrandan ve her birimizin sorunu olan ahlaki yozlaşmadan çıkarmak ülkemizde yeniden gerçek manada maddi ve manevi kalkınmayı tesis etmek İçin teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz.

Bu gayreti büyük bir fedakarlıkla ortaya koyan aşkla, şevkle ve heyecanla, kimsenin kınamasına aldırış etmeden çalışan, bildiği doğrulardan haktan, hukuktan, adaletten taviz vermeden ter döken, bütün Kastamonu teşkilatımızı huzurlarınızda tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki ilk seçimde gayretlerimizle hep beraber bu mücadelemizi iktidar olarak taçlandıracağız.  Her birinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, rahmet ve bereket iklimi olan Ramazan’ı şerifinizi tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Saadet Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Arıkan, Altılı masa olarak tabir edilen “Genel Başkanların kurmuş olduğu birlikteliğin önemine değinerek yapılan tüm çalışmalar ülkemizin yarınları için” ifadelerini kullandı.

 

 

ARIKAN; YENİ TÜRKİYE OLUŞTURACAĞIZ

İftarda yaptığı konuşmada Parti olarak Türkiye’nin problemlerini çöze bileceklerini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Mahmut Arıkan, “Saadet Partisi olarak tüm siyasi partiler ile düşüncemizi paylaşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar hemen hemen her kesimden insanın doğrudan yaşadığı, hatta iliklerine kadar hissettiği bir süreç içindeyiz. 6 Siyasi Partinin liderleri ortak masada bir araya geliyor ve Türkiye’nin ortak problemlerine çözüm arayışları içerisinde fikir alışverişlerinde bulunuyor. Bu görüşmeler Savaş gündemi olmasına rağmen toplumun geniş taban kesimlerinde karşılık buldu. İki tane söylemimiz var. Adil Devlet, devlet adil olma özelliğini maalesef yitirmiştir. Biz yeniden adalet anlayışını tesis etmek zorundayız. Ülkemizde gelir dağılımındaki adaletsizlik. Adaletsizliği gidermek için de adil paylaşım esaslı bir Üretim ekonomi Model’inin bir an önce uygulamaya geçirilmesi gerekiyor. Böyle olduğu takdirde insan, parti, ideoloji ayırt etmeksizin herkesin huzurunu, barışını ve saadetini tesis edecek bir Türkiye’yi yeniden tasarlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Saadet partisi GİK üyesi ve Kastamonu il sorumlusu Ümit Çebi iftarla ilgili yaptığı açıklamada; , Sorumlu olduğum, Kastamonu ilinde bir ilk yaşandı, dün akşam organizenin yapıldığı kültür merkezi ilin dışında olmasına rağmen 500 ün üzerinde, bir topluluk iftar programına katılarak, Saadet partisinin, Kastamonu’da şahlanış dönemine girdiğini ortaya koymuştur dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.