enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Küre Belediye Başkanı Salih Turan Kimdir

Kastamonu Küre Belediye Başkanı Salih Turan Kimdir
8 Aralık 2021 18:14 | Son Güncellenme: 8 Aralık 2021 18:15
A+
A-

Kastamonu Küre Belediye Başkanı Salih Turan; 25.08.1969 tarihinde Kastamonu ili Küre ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Küre’de tamamladı. Tahsil hayatıNdan sonra İstanbul ve Küre’de bulundu.

1986 ve 2014 yılları arasında tam 28 yıl Hollanda’da ikamet etti. 18 yıl Hollanda Delft Belediyesinde görev aldı.

Belediyede çalıştığı süre içerisinde meslek okulunu bitirdi. Kendi isteğiyle belediyedeki görevinden ayrılarak ticaret hayatına başladı. Hollanda’da market, döner salonu ve kafeterya işletmeciliği yapan Salih Turan Daha sonra gıda toptancılığı ile meslek hayatına devam etti.

1997-2001 yılları arasında Türk Federasyonunda gönüllü muhasip ve sekreter olarak görev yaptı. 2004-2007 yılları arasında Hollanda Diyanet Vakfında gönüllü olarak çalışmalarda bulundu.

2014 yılında Türkiye’ye geri dönerek 2017 yılına kadar Ankara-Kayseri yolunda akaryakıt işletmeciliği yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde Küre Belediye başkanı olmuştur.

İngilizce ve Felemenkçe dillerini bilen Salih Turan, Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kastamonu Küre Belediye Başkanı Salih Turan’ın mesajı

Bilgi, beceri ve tecrübelerimi ilçemizin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin takdiri ile ilçemize başkan adayı oldum.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde hemşehrilerimin takdiri ile belediye başkanı seçildim. İlçemizi Hizmete Dayalı Belediyecilik, tevazu, samimiyet ve güler yüzlü belediye yönetimi ile buluşturmak gayemizdir.

Bize verdiğiniz yetki ile belediye çalışanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte, sizlere hizmet etmek için çalışacağız. Yapılacak hizmetleri önce Allah rızası için, sonra siz hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu bir ortamda yaşamaları için yapacağız. Allah bizleri utandırmasın, sevgi ve saygılarımla…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.