enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu Kimdir?

İçişleri Bakanlığı Oluru ile Kastamonu İhsangazi İlçesi Kaymakamı Olarak Görevlendirilen Neslihan Sönmezoğlu 09.10.2023 Tarihi itibariyle göreve başladı.

Kastamonu İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu Kimdir?
13 Ekim 2023 00:12
A+
A-

  Kaymakam Vekili Neslihan Sönmezoğlu; 1998 yılında Düzce’de doğdu. İlköğretimini Kocaeli’de tamamladı. Lise eğitimini Bursa Erkek Lisesi’nde 2016 yılında tamamlayan Neslihan Sönmezoğlu, 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden onur derecesiyle mezun oldu.

2022 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amiri mesleğine intisap etti. Kocaeli’de il merkez stajını, Diyarbakır ili Silvan, Hazro ve Kocaköy İlçelerinde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını tamamladı. Ardından Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası Kahramanmaraş ilinde koordinatör kaymakam olarak görev yaptı.

28.09.2023 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile İhsangazi Kaymakamlığına Kaymakam V. Olarak görevlendirilen Neslihan Sönmezoğlu, 09.10.2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başladı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü baba Fahri Sönmezoğlu ve kızı İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu

BABA KIZ KASTAMONU’YA HİZMET EDİYORLAR

İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu; Kastamonu Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan Fahri Sönmezoğlu’nun kızıdır.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü baba Fahri Sönmezoğlu, kızına ve aynı zamanda İhsangazi Kaymakamı olarak atanan Neslihan Sönmezoğlu’na Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.