enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık Kimdir

Kastamonu İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık Kimdir
14 Kasım 2021 13:30 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2021 13:37
A+
A-

Kastamonu İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık; 30 Mart 1966 Kastamonu doğumludur. İlk ve Ortaokulu İhsangazi’de tamamlamıştır. Lise öğrenimini Kastamonu Teknik Lisesi’nde 1985 yılında tamamlamıştır. Aynı yıl Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümüne girip 1987 yılında mezun olmuştur. Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır.

1987 yılında Kars ilinde öğretmenliğe başlamıştır. 1989 yılından itibaren sırası ile İlçemiz Yarışlar Köyü, Sipahiler Mahallesi, İhsangazi İlkokulu ve Yatılı İlköğretim Bölge Okullarında Öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinde bulunmuştur. İlçemizde uzun yıllar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı, Öğretmen Evi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yönetim kademelerinde İdarecilik görevlerinde bulunmuştur. Sivil Toplum Kuruluşlarının kurucu üyeliklerinde bulunmuştur. 2000 yılında kurulan İhsangazi Spor Kulübü’nün kurucu üyeliğinde bulunmuş, İhsangazi Avcılar Derneği Dernek Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

İlçemizde düzenlenen Siyez, Sepetçioğlu ve Hayvancılık Festivallerinin organizasyonlarında görev almıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Doğup büyüdüğü ve yıllarca görev yaptığı İhsangazi’mize hizmet etmek için memuriyet görevinden istifa ederek 31 Mart 2019 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İlçemize Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Çok değerli dostlarım,

Öncelikle bana ve belediye meclis üyelerimize duyduğunuz güven, gösterdiğiniz teveccüh için hepinize bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ederim.

Belediye Başkanı olmadan önce de İhsangazi’yi düşünen, kentimizin yararına olan çalışmalar içinde yer alan, siz dostlarımızın sevinci ile sevinen, üzüntüsü ile kederlenen bir kardeşiniz olarak, bu kutsal göreve seçilmem ile doğduğum ve yaşadığım bu güzel kente olan hizmet sevdam kat kat daha artmıştır. Bu sorumluluk duygusu ile günümüzün en az 16 saatini verdiğimiz görevimiz süresince, sizlere dolu dolu hizmet sunmak bizim arzumuzdur.

Kastamonu İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık’ın hizmet mesajı

Değerli dostlarım,

İhsangazi’yi beş yıl sonra, on yıl sonra, otuz yıl sonra, elli yıl sonra nerede görmek istiyoruz?

Bu soruyu önce kendimize sonra herkese sorarak başladığımız belediye yönetiminde; kentimize günlük hizmetleri verirken, İhsangazi’yi geleceği gören vizyon projeler ile büyütmek gerekliliğine olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Adından söz edilir projeleri hayata geçirmek için güçlü belediye yaratmak ile başladığımız çalışmalarımızda güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı çerçevesi içinde vatandaşlarına hizmet sunan personel portföyü oluşturduk. Bunu yaparken belediye meclis üyelerimiz ve personelimiz ile hep dayanışma içinde olduk.  Bu dayanışma ile birçok hizmete ve projeye imza attıyoruz. İhsangazi’yi geleneksel değerlerinden koparmadan modern bir kent kimliği kazandırmaya çalışıyoruz.

Başkanlık görevinde bulunduğumuz her günün hakkını vererek, bıkmadan, usanmadan, şikâyet etmeden, kurumlar arası iletişimden yana, halktan gelen gücümüzü halkımızın yararına kullanarak attığımız her adım Allah rızası içindir, İhsangazi içindir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.