enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Doğanyurt’un ilk Kadın Kaymakamı Hilal Kızılkaya’da Veda Etti

Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya 15.02.2022 tarihinde geçici görev ile ilçeye Kaymakam vekili olmuştu. G.Antep’e tayini çıkan ilk kadın kaymakam Hilal Kızılkaya bir veda mesajı yayınladı.

Kastamonu Doğanyurt’un ilk Kadın Kaymakamı Hilal Kızılkaya’da Veda Etti
25 Ağustos 2022 09:28
A+
A-

İşte Kastamonu Doğanyurt ilçesinin ilk kadın Kaymakamı Hilal Kızılkaya’nın duygu yüklü veda mesajı

Kıymetli Doğanyurtlu vatandaşlarımız,

15.02.2022 tarihinde Doğanyurt ilçemizin ilk kadın Kaymakamı olarak başlamış olduğum Doğanyurt Kaymakam Vekilliği görevimden Gaziantep ili Araban ilçesine Kaymakam Vekilliğine görevlendirilmem sebebiyle 24.08.2022 tarihi itibariyle ayrılıyorum.

Görev yaptığım bu kısa süre içerisinde, vatandaşlarımızın problemlerine çözüm bulmak adına gece-gündüz var gücümle devletimizin imkanlarını adil bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunma gayretinde oldum.

Hayattaki en büyük gayemin iyi bir insan olup Devletimiz için çalışmak, makamların en büyüğünün ise gönüllerde yer edinmek olduğu bilinciyle her bir vatandaşımızın derdiyle dertlenip sevincine ortak olmaya çalıştım . Devletimizin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermek, ilçemize bu kısa zaman zarfında biraz katkı sunabilmek ,sizlerin gönlünde yer edinebilmek,bu güzel ilçenin gök kubbesinde hoş bir sada bırakabilmek en büyük temennimdir.

Gururla görev yaptığım ilk göz ağrım olan Doğanyurt ilçemizin ilk kadın Kaymakamı olarak bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da,siz değerli hemşehrilerimi tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapma ve geride güzel işler bırakma gayreti içinde olmanın ve burada unutulmaz dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum.Bayrağımızın dalgalandığı her yerde de şerefle görev yapmaya hazırız.

Bilmenizi isterim ki:ülkemizin neresinde olursam olayım,bir kardeşiniz,bir hemşehriniz olarak sizlere her zaman evimizin de gönlümüzün de kapısı açıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle,hizmet etmekten onur duyduğum ilçemizden ayrılırken,başta Sayın Valimiz olmak üzere diğer ilçe Kaymakamı meslek büyüklerime, meslektaşlarıma ,Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis üyelerimize ,siyasi partilerimizin ilçe temsilcilerine, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine, muhtarlarımıza, çok kıymetli Şehit yakınları ve Gazilerimize, siz Doğanyurtlu hemşehrilerime en içten duygularımla şükranlarımı ifade ediyorum. Beni yalnızca evinize değil gönlünüze de misafir ettiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederim.
Hakkınızı helâl edin. Allah’a emanet olun .

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.