enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya Kimdir (Nerelidir?)

Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya; İçişleri Bakanlığı’nın onayı ile 15.02.2022 tarihinde Doğanyurt Kaymakam vekilliği görevine başlamış bulunmatadır.

Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya Kimdir (Nerelidir?)
26 Şubat 2022 11:55
A+
A-
Kastamonu Doğanyurt Kaymakamı Hilal Kızılkaya ; 1994 yılında Erzurum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum’da, lise öğrenimini ise Denizli’de tamamladıktan sonra 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun oldu.
2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Nevşehir Valiliğinde İl Merkez stajını; Mülkiye Başmüfettişi nezaretinde Mersin İli Tarsus, Çamlıyayla ve Mut ilçelerinde ve Düzce İli Yığılca, Akçakoca, Gümüşova, Çilimli ve Cumayeri İlçelerinde mülkiye teftiş stajlarını; Yalova- Çiftlikköy ve Muğla-Fethiye İlçelerinde kaymakam refikliği stajlarını başarı ile tamamladı.
İçişleri Bakanlığı’nın onayı ile 15.02.2022 tarihinde Doğanyurt Kaymakam vekilliği görevine başlamıştır.
 İstanbul Üniversitesi Teknoloji ve Sanayi İktisadı Bölümünde tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
Yorumlar
  1. POLAT AKBABA dedi ki:

    HİLAL HALA TEBRİK EDERİM SONUNDA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİDİN İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİN BEN POLAT YEĞENİN