enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün İlçeye Veda Etti

Kastamonu Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün; 12 Ağustos 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hanönü Kaymakamlığından, Siirt ili Şirvan ilçesine Kaymakam olarak atanmıştı.

Kastamonu Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün İlçeye Veda Etti
24 Ağustos 2022 19:11
A+
A-

Kastamonu Hanönü Kaymakamı Emrah Bütün bir veda mesajı yayınladı. İşte o duygusal mesaj…

Değerli Hemşehrilerimiz

Yaklaşık 1 yıla yakın bir süredir Kastamonu’nun bu güzel ilçesine hizmet etme lütfuna kavuştum. Hanönü, benim için her zaman özel bir şehir olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Hanönümüze bir şeyler verebildi isem, biraz olsun katkı sunabildi isem, bu güzel ilçenin gök kubbesinde hoş bir sada bırakabildi isem ne mutlu bana.

Bunları yapmaya gayret ederken her bir mesai arkadaşım uyum içerisinde çalıştı ve bana yardımcı oldu. Bu sebeple her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Malumu aliniz bulunduğumuz konumun kültürü bizlere, devletimizin uygun gördüğü her yerde görev yapma bilincine sahip olmamızı gerektirmektedir. Hanönü Kaymakamı olarak büyük bir heyecan ve onurla görev yaptığım süre içerisinde gerek İlçemize gerekse İlçemiz sakinlerine hizmet etme gayretinde olmaktan son derece mutluyum ve bu şeref içerisinde buradan ayrılacağım.

Hizmet etmekten büyük onur duyduğum Hanönü ilçemizden ayrılırken, Sayın Valime, vali yardımcılarıma, diğer ilçe Kaymakamlarımıza, İlimizin değerli milletvekillerine, Hanönü Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın yetkililerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetici ve üyelerine, muhtarlarımıza, özel sektör temsilcilerine, Yerel-Ulusal Yazılı ve Görsel Basınımızın değerli mensuplarına ve Saygıdeğer Hanönülü hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Özellikle, fevkalade uyum içerisinde çalıştığımız değerli çalışma arkadaşlarıma arzı veda ediyor, Allaha ısmarladık diyor, hepinizden helallik diliyorum.

Hakkınızı helal ediniz. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.