enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek Kimdir

Kastamonu Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek Kimdir
1 Aralık 2021 19:26 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2021 14:11
A+
A-

Kastamonu ve İlçe Belediye Başkanları

Başkan Osman Nuri Civelek; 20 Mart 1966 Yılında Kastamonu Azdavay ilçesinde doğdu.

Osman Nuri CİVELEK, ilkokulu Kayabaşı İlkokulunda, orta ve lise eğitimini Azdavay İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Yüksek öğrenimini de Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladıktan sonra 22.01.1992 yılında Antalya Serik ilçesi Belek Turizm Beldesi Dikmen İlköğretim Okulunda öğretmen olarak göreve başladı. Bu sırada Erzincan’da kısa dönem olarak vatani görevini tamamladı.

Ayni okulda yedi yıl çalışmakla birlikte Dünya Turizminin merkezlerinden birinde çalışmayı fırsat bilip Turizm ile ilgili birçok araştırma, inceleme ve deneyim fırsatı buldu.

1998 yılının Kasım ayında kendi isteği ile Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet Pansiyonlu İlköğretim Okuluna tayin oldu. Aynı okulda öğretmenlik, iki yıl müdür yardımcılığı ve iki yıl da müdür baş yardımcılığı görevinde bulundu.

Görev vizyonu daima elinden gelenin en iyisini yapmak olmuştur. Halka hizmet Hakka hizmettir adına 2004 Yılında çok sevdiği öğretmenlik mesleğinden ayrılarak Belediye Başkanlığına aday olup, seçilerek göreve başlamıştır.

İyi derecede ingilizce ve Arapça bilen Osman Nuri Civelek evli ve üç çocuk babasıdır.

Osman Nuri CİVELEK, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden %69 oy oranı ile Belediye Başkanlığını kazanmış, 2009 ve 2014 yıllarındaki yerel seçimleri de kazanarak Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2019 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden yeniden aday olması neticesinde 4. Dönem kesintisiz olarak Azdavay Belediye Başkanlığı’nı kazanıp halen görevini yürütmektedir.

Yorumlar
  1. İzzet yazıcı dedi ki:

    Başkanım görev süreniz icinde azdavaya katma değer olarak yaptıkların ve ilçeye kazandirdiklarin ortada cekemeyenkler tabiki kiskanacaklar azdavaya 20 yıldır yapilmayan hizmetleri kazandirdiniz çalışmalarınızın devamını temenni eder hizmete devam slagonu ile yolunuz açık olsun yanındayım herzaman selamlar saygılar