enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kastamonu altın fiyatları: Gram altın düşer mi?

Kastamonu altın fiyatları, ilimizde yaşayan hemşehrilerimiz tarafından araştırılıyor. Peki gram altın düşer mi? İşte altın fiyatları ile ilgili merak edilenler…

Kastamonu altın fiyatları: Gram altın düşer mi?
31 Ocak 2022 11:18 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2022 11:19
A+
A-

Kastamonu altın fiyatları, ilimizde yaşayan hemşehrilerimiz tarafından araştırılıyor. Yeni haftaya küresel piyasalardaki altın fiyatlarındaki düşüşle gram altın 777 TL seviyesinde işlem görüyor. Peki gram altın düşer mi?

GRAM ALTIN FİYATI DÜŞER Mİ?

Gram altın fiyatı ons altın fiyatı ve dolar kuru yükselişlerin sınırlı olması ile cuma günü 773 lira seviyesini test etmişti. Yeni haftanın ilk gününde ons altın fiyatı yükseliş denemeleri tepki ile sınırlı kalacak şekilde gerçekleşeceğini belirten uzmanlar, “Kurda ise yükselişin sınırlı kalmasını ve geri çekilmelerin yaşanabileceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yurt içi piyasalarında bugün dış ticaret dengesi takip edileceğini belirten uzmanlar, yaşanacak gelişmelerde gram altın fiyatına teknik açıdan bakıldığında 790 ve 800 TL seviyesi direnç, 770 TL ve 760 TL seviyesi ise destek olarak takip edilebilir.

KASTAMONU ALTIN FİYATLARI

Kastamonu’da altın fiyatları haftaya sınırlı yükselişle başladı. Gram altın fiyatı 777 liradan alınırken, çeyrek altın fiyatı 1.270 lira, Cumhuriyet altını ise 5.069 liradan satılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.