enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kamu bankasından sevindiren haber: Şartları karşılayana faizsiz 300 bin lira kredi!

Halk Bankası ve KOSGEB iş birliğiyle hayata geçirilen uygulama kapsamında, kadınlara özel olarak sunulan 6 ay süreli faizsiz kredi desteği sağlanacak. Detaylar için devam edin…

Kamu bankasından sevindiren haber: Şartları karşılayana faizsiz 300 bin lira kredi!
28 Aralık 2023 13:34
A+
A-

Kamu Bankalarında yeni dönem Halkbank ve KOSGEB İş Birliği ile Kadın Girişimcilere Özel Faizsiz Kredi Kampanyası

Devletin kadınlara yönelik destekleriyle eş zamanlı olarak, Halkbank tarafından başlatılan yeni bir dönemle, KOBİ olma hedefinde olan veya iş kurmak isteyen kadınlara destek sağlanıyor. Halkbank, KOSGEB iş birliği ile hayata geçirdiği kredi kampanyasında, kendi işini kurmak isteyen kadınlara ve işini geliştirmek isteyen kadın girişimcilere özel bir destek sunuyor.

“Kadın Girişimci Kredisi”

Bu kampanya kapsamında, 6 ay geri ödemesiz ve faizsiz olarak 200.000 TL ve 300.000 TL kredi imkanı sağlanacak. “Kadın Girişimci Kredisi” adı altında başlatılan kredi ödemeleri, işletme kuran kadınlara 0-6 ay arasında ve daha önce girişimci unvanı olan kadınlara 6 aydan sonra sunuluyor.

Faizler Arttırılmıştı

Bakanlığın ekonomik çalışmalar kapsamında “parasal sıkılaşma” politikasını uygulamasıyla birlikte politika faizi %42,5’e kadar yükselmişti. Ancak, devlet destekli kadın girişimci kredisi faizsiz olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Geri Ödemesiz Kredi İmkanı Verilecek

Halkbank tarafından başlatılan Kadın Girişimci Kredisi kampanyasında, 6 ay ana para ödemesiz ve 36 ay vade imkanı sunuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.