enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbul’da Binaların Çatıları Uçtu! Yaralılar Var

Son dakika gelen habere göre saatte 100 km hıza ulaşan rüzgar nedeniyle İstanbul’da binaların çatıları uçtu. Çatıdan düşen parçalarının altında kalan vatandaşlar yaralandı.

İstanbul’da Binaların Çatıları Uçtu! Yaralılar Var
29 Kasım 2021 17:04
A+
A-

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan fırtına uyarısı sonrasında İstanbul’da etkili olmaya başlayan rüzgarın hızı saatte 105 kilometreye kadar çıktı. Fırtına nedeniyle İstanbul’da binaların çatısı uçtu. Çatıdan düşen parçalar nedeniyle bazı vatandaşların yaralandığı bilgisi geldi.

Sultangazi ve Esenyurt’ta gerçekleşen olay sonucunda bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çatıdan uçan parçalar 5 araca hasar verdi. Parçaların altında kalan vatandaşların olduğu bildirildi.

 

 

İstanbul'da Binaların Çatıları Uçtu! Yaralılar Var

Beşiktaş’ta şiddetli rüzgarla devrilen ağaç, yol kenarındaki otomobilin üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

İstanbul'da Binaların Çatıları Uçtu! Yaralılar Var

Arnavutköy’de lodos nedeniyle binaların çatıları uçtu, dış cephesi düştü. Bir çocuğun üzerine ise tabela düştü. Yaşanan o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.