enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbul Ataşehir Kaymakamı Hemşehrimiz İsmail Hakkı Ertaş Kimdir?

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş; 1996 yılının Aralık ayında İçişleri Bakanlığı’nda Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Kastamonu’da il stajını, Ankara’da merkez stajını, İnebolu’da Kaymakam Refikliği stajını, Nevşehir’de teftiş stajını ve Folkestone (İngiltere) yurtdışı stajını bitirdi.

İstanbul Ataşehir Kaymakamı Hemşehrimiz İsmail Hakkı Ertaş Kimdir?
13 Nisan 2022 13:03
A+
A-

İstanbul Ataşehir Kaymakamı Hemşehrimiz İsmail Hakkı Ertaş; 1971 yılında Kastamonu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladıktan sonra 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 1993 yılında bitirdi.

1996 yılının Aralık ayında İçişleri Bakanlığı’nda Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Kastamonu’da il stajını, Ankara’da merkez stajını, İnebolu’da Kaymakam Refikliği stajını, Nevşehir’de teftiş stajını ve Folkestone (İngiltere) yurtdışı stajını bitirdi. İngiltere’den döndükten sonra Eskişehir’in Beylikova ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Vekalet görevini takiben Milli Güvenlik Akademisini 46. dönem müdavimi olarak tamamladı. Bu arada Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde lisansüstü eğitimini bitirdi.

Daha sonra sırasıyla, İmranlı(Sivas) ,Tut (Adıyaman), Genç (Bingöl), İvrindi(Balıkesir), Yumurtalık(Adana) ilçelerinde kaymakamlık ve Adana ilinde Vali yardımcılığı yaptı. 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ataşehir Kaymakamlığı görevine atanmıştır.

İngilizce bilen İsmail Hakkı ERTAŞ evli olup iki çocuk babasıdır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.