enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İş arayanlar dikkat! Amazon Türkiye personel alım duyurusu yaptı! İşte detaylar

Amazon’un İstanbul’daki lojistik merkezinde, müşteri siparişlerinin toplanması, paketlenmesi ve teslim edilmesinde görev alacak pozisyonlar için başvurular açıldı.

İş arayanlar dikkat! Amazon Türkiye personel alım duyurusu yaptı! İşte detaylar
24 Şubat 2024 14:03
A+
A-

Amazon Türkiye, İstanbul’daki Tuzla Lojistik Merkezi’nde depo operatörü olarak çalışacak 400 kişilik personel alımı duyurusunda bulundu.

Amazon Türkiye’nin açıklamasına göre, şirket yıllardır bulunduğu ülkelerde yerel ekonomiye katkı sağlayarak istihdam ve ekonomik fırsatlar sunmaktadır. Son örnek ise 2022 yılının sonlarında İstanbul’un Tuzla ilçesinde açılan Türkiye’deki ilk Amazon Lojistik Merkezi olmuştur, bu merkeze 100 milyon doların üzerinde bir yatırım yapılmıştır.

Amazon Türkiye’nin işçi alım duyurusu ile 400 kişiye istihdam sağlanacak. Tuzla’daki Lojistik Merkezi için depo operatörü olarak çalışacak olanların başvuruları şimdiden başlamış durumda.

Amazon Türkiye’nin Lojistik Merkezi’nde mühendislik, insan kaynakları, muhasebe, bilgi işlem (BT) ve iş sağlığı ve güvenliği gibi farklı alanlarda istihdam olanakları bulunmaktadır. Ayrıca müşteri siparişlerinin seçilmesi ve paketlenmesinden sorumlu ekipler de bu işe alım kapsamında yer almaktadır.

Amazon Türkiye’de çalışmaya başlayacak olan personel, şirketin internet satış sitesinde geçerli indirimlerden, ek sağlık, hayat ve kaza sigortalarından, genişletilmiş ebeveynlik iznine ve eğitim ve kariyer fırsatlarına kadar birçok avantajdan yararlanabileceklerdir. Ayrıca, çalışanlar ücretsiz yemek, sıcak içecek ve İstanbul’un Anadolu yakasından belirli kalkış noktalarından ücretsiz ulaşım imkanlarından da faydalanabileceklerdir.

Başvurular, şirketin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.